Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wycisk Ostatni Grosz Cz-wa
41212 Tactiek moja
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 56.8
adequate Schieten formidable
good Passen very good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado passt de bal met de wreef. Kulesza is nu in balbezit. Kulesza schiet op doel. Brown maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycisk - Ostatni Grosz Cz-wa 0:1

9e minuut.
Backbrot kopt de bal weg. Klungelig pakt Monagas de bal. Folgado speelt de bal door. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wiadro geeft de bal voor. Folgado is nu in balbezit. Flamenguista rent richting de bal. Folgado verovert de bal door een tackle van achteren. Folgado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycisk - Ostatni Grosz Cz-wa 0:2

13e minuut.
Folgado onderschept slim de pass. Stadsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Folgado krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kulesza passt de bal in één keer door. Brosque heeft problemen om de bal te vangen. Brosque geeft een lange en hoge pass. Folgado is nu in balbezit. Folgado schiet op doel. Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Brown niet meer kan verder spelen. Rákos komt het veld opgelopen. Brosque met een snelle inworp. Buruk rent richting de bal. Buruk passt de bal met de wreef. Chibe geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Folgado rent richting de bal. Flamenguista rent richting de bal. Folgado onderschept slim de pass. Folgado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycisk - Ostatni Grosz Cz-wa 0:3

23e minuut.
Brosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosque geeft een lange en hoge pass. Daar is Stadsgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Folgado rent richting de bal. Folgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycisk - Ostatni Grosz Cz-wa 0:4

34e minuut.
Chibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Chibe passt de bal met de wreef. Backbrot probeert naar een medespeler te passen. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado schiet op doel. Rákos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Daar is Kulesza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stadsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza onderschept slim de pass. Kulesza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycisk - Ostatni Grosz Cz-wa 0:5

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Çallı de bal onder controle te krijgen. Morakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Çallı maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Çallı naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Petrosyan met een sublieme pass. Brosque heeft problemen om de bal te vangen. Brosque geeft een lange en hoge pass. Folgado rent richting de bal. Folgado haalt uit met een fantastische trap. Rákos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kulesza rent richting de bal. Kulesza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycisk - Ostatni Grosz Cz-wa 0:6

43e minuut.
Brosque rent richting de bal. Brosque geeft een hoge lob. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza draait met de bal, schiet en ... Rákos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycisk - Ostatni Grosz Cz-wa 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycisk 72%, Ostatni Grosz Cz-wa 28%.
Wycisk - Ostatni Grosz Cz-wa 0:7

47e minuut.
Kulesza is nu in balbezit. Stadsgaard rent richting de bal. Kulesza onderschept slim de pass. Kulesza schiet op doel. Rákos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Wiadro rent richting de bal. Wiadro geeft een lange en hoge pass. Buruk is nu in balbezit. Heinzelmann verovert de bal door een tackle van achteren. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycisk - Ostatni Grosz Cz-wa 1:7

53e minuut.
Monagas is nu in balbezit. Folgado verovert de bal door een tackle van achteren. Kadusi begaat een overtreding. Kadusi krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Backbrot speelt de bal door. Folgado is nu in balbezit. Folgado met een sublieme pass. Chibe is nu in balbezit. Chibe schiet op doel. Rákos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Rákos trapt de bal weg. Buruk kopt de bal weg. Bianga rent richting de bal. Bianga geeft een hoge lob. Folgado kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Wiadro kopt de bal weg. Brosque bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft een hoge lob. Morakis kopt de bal weg. Buruk geeft de bal voor. Rákos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Backbrot geeft een hoge lob. Kulesza kopt de bal weg. Stadsgaard heeft problemen om de bal te vangen. Folgado is nu in balbezit. Folgado schiet op doel. Rákos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Flamenguista speelt de bal door. Daar is Wiadro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brosque met een sublieme pass. Kulesza is nu in balbezit. Kulesza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wycisk - Ostatni Grosz Cz-wa 1:8

88e minuut.
Backbrot geeft een hoge lob. Stadsgaard rent richting de bal. Folgado onderschept slim de pass. Folgado schiet op doel. Rákos probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wycisk - Ostatni Grosz Cz-wa 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycisk 68%, Ostatni Grosz Cz-wa 32%.
Wycisk - Ostatni Grosz Cz-wa 1:9