Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blues United Chorzów KS Pawłokoma
Normal Tactiek cru21
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
34.2 gemiddelde waardering 42.5
matig Schieten goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zandío bereikt de bal nog maar net als eerste. Zandío geeft een hoge lob. Buter krijgt zijn hoofd ertegen. Kaniewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lavidas probeert naar een medespeler te passen. Cepurnîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepurnîi passt de bal met de wreef. Jendrúch rent richting de bal. Jendrúch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues United Chorzów - KS Pawłokoma 0:1

11e minuut.
Camargo rent richting de bal. Camargo geeft een lange en hoge pass. Gordillo geeft een hoge lob. Jendrúch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrúch met een sublieme pass. Kaniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Hennessey rent richting de bal. Hennessey geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buter de bal. Jendrúch is nu in balbezit. Jendrúch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hennessey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frantzis is nu in balbezit. Puhalović begaat een overtreding. Frantzis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Frantzis kan niet meer verder spelen. Puhalović geeft de bal voor. Mikucki komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Zandío met een sublieme pass. Klungelig pakt Jendrúch de bal. Buter bereikt de bal nog maar net als eerste. Buter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blues United Chorzów - KS Pawłokoma 0:2

34e minuut.
Zandío geeft een hoge lob. Camargo kopt de bal weg. Cepurnîi speelt de bal door. Buter is nu in balbezit. Buter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blues United Chorzów - KS Pawłokoma 0:3

39e minuut.
Gelabert Margüello probeert naar een medespeler te passen. Mikucki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jendrúch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrúch haalt uit met een fantastische trap. Kaniewski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

44e minuut.
Espinoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cepurnîi rent richting de bal. Cepurnîi met een sublieme pass. Buter is nu in balbezit. Buter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues United Chorzów 67%, KS Pawłokoma 33%.
Blues United Chorzów - KS Pawłokoma 0:3

49e minuut.
Cepurnîi is nu in balbezit. Smółko onderschept slim de pass. Smółko speelt de bal door. Gordillo geeft een hoge lob. Buter krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Puhalović met de inworp. Cepurnîi rent richting de bal. Cepurnîi met een sublieme pass. Buter is nu in balbezit. Buter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mendy is nu in balbezit. Zandío verovert de bal door een tackle van achteren. Zandío passt de bal in één keer door. Daar is Jendrúch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jendrúch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blues United Chorzów - KS Pawłokoma 0:4

58e minuut.
Inworp. Gordillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zandío bereikt de bal nog maar net als eerste. Zandío heeft problemen om de bal te vangen. Zandío geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gelabert Margüello verovert de bal door een tackle van achteren. Puhalović is nu in balbezit. Puhalović geeft een lange en hoge pass. Jendrúch rent richting de bal. Jendrúch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues United Chorzów 57%, KS Pawłokoma 43%.
Blues United Chorzów - KS Pawłokoma 0:4