Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS MATYS Iskra Brzączowice.
Attack Tactiek ISKRA
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 55.9
average Schieten formidable
weak Passen very good
adequate Verdedigen good


8e minuut.
Jaramillo Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Jaramillo Vásquez passt de bal in één keer door. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka schiet op doel. Melisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MATYS - Iskra Brzączowice. 0:1

8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Melisz niet meer kan verder spelen. Rycak komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Jaramillo Vásquez onderschept slim de pass. Jaramillo Vásquez probeert naar een medespeler te passen. Mierkiewicz onderschept slim de pass. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS MATYS - Iskra Brzączowice. 0:2

11e minuut.
Jaramillo Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Vásquez passt de bal in één keer door. Małyszka rent richting de bal. Małyszka haalt uit met een fantastische trap. Rycak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MATYS - Iskra Brzączowice. 0:3

13e minuut.
Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Jaramillo Vásquez heeft problemen om de bal te vangen. Ziobro is nu in balbezit. Jaramillo Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Jaramillo Vásquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Panter rent richting de bal. Panter geeft een lange en hoge pass. Małyszka kopt de bal weg. Jaramillo Vásquez is nu in balbezit. Jaramillo Vásquez draait met de bal, schiet en ... Rycak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MATYS - Iskra Brzączowice. 0:4

17e minuut.
Klungelig pakt Burton de bal. Burton probeert naar een medespeler te passen. Loreto kan de bal niet met de borst controleren. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Panter rent richting de bal. Panter heeft problemen om de bal te vangen. Panter speelt de bal door. Małyszka is nu in balbezit. Małyszka schiet op doel. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu geeft de bal voor. Małyszka met een sublieme pass. Jaramillo Vásquez is nu in balbezit. Jaramillo Vásquez haalt uit met een fantastische trap. Rycak bokst de bal weg. Małyszka is nu in balbezit. Małyszka draait met de bal, schiet en ... Rycak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MATYS - Iskra Brzączowice. 0:5

24e minuut.
Medica is nu in balbezit. Medica geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mierkiewicz de bal. Małyszka is nu in balbezit. Małyszka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MATYS - Iskra Brzączowice. 0:6

25e minuut.
Jaramillo Vásquez rent richting de bal. Rycak probeert naar een medespeler te passen. Medica kopt de bal weg. Jaramillo Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Vásquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MATYS - Iskra Brzączowice. 0:7

35e minuut.
Klungelig pakt Loreto de bal. Medica speelt de bal door. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mierkiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Konopecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medica geeft de bal voor. Małyszka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MATYS - Iskra Brzączowice. 0:8

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Rios de bal onder controle te krijgen. Jaramillo Vásquez is nu in balbezit. Jaramillo Vásquez met een sublieme pass. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS MATYS 83%, Iskra Brzączowice. 17%.
KS MATYS - Iskra Brzączowice. 0:8

47e minuut.
Burton rent richting de bal. Arghirescu onderschept slim de pass. Arghirescu passt de bal met de wreef. Jaramillo Vásquez is nu in balbezit. Jaramillo Vásquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MATYS - Iskra Brzączowice. 0:9

51e minuut.
Nikitopoulos rent richting de bal. Nikitopoulos geeft een lange en hoge pass. Konopecki kopt de bal weg. Arghirescu is nu in balbezit. Medica geeft een hoge lob. Rycak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Medica speelt de bal door. Konopecki met een sublieme pass. Małyszka is nu in balbezit. Małyszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MATYS - Iskra Brzączowice. 0:10

62e minuut.
Konopecki probeert naar een medespeler te passen. Gugusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Małyszka speelt de bal door. Jaramillo Vásquez rent richting de bal. Jaramillo Vásquez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Jaramillo Vásquez probeert naar een medespeler te passen. Roncarati onderschept slim de pass. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka draait met de bal, schiet en ... Rycak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MATYS - Iskra Brzączowice. 0:11

68e minuut.
Doeltrap. Rycak trapt de bal weg van het doel. Panter kopt de bal weg. Małyszka is nu in balbezit. Małyszka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Medica probeert naar een medespeler te passen. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki met een sublieme pass. Jaramillo Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Vásquez geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MATYS - Iskra Brzączowice. 0:12

71e minuut.
Mierkiewicz rent richting de bal. Jaramillo Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Małyszka rent richting de bal. Małyszka passt de bal met de wreef. Roncarati onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Thunebro geeft een hoge lob. Relicki kopt de bal weg. Panter rent richting de bal. Panter geeft de bal voor. Małyszka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Medica is nu in balbezit. Medica passt de bal in één keer door. Panter geeft de bal voor. Jaramillo Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Vásquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Małyszka geeft de bal voor. Jaramillo Vásquez is nu in balbezit. Jaramillo Vásquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS MATYS - Iskra Brzączowice. 0:13

78e minuut.
Sasin komt het veld opgelopen. Kolski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Panter probeert naar een medespeler te passen. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka passt de bal zonder na te denken. Jaramillo Vásquez rent richting de bal. Jaramillo Vásquez probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MATYS - Iskra Brzączowice. 0:14

83e minuut.
Konopecki is nu in balbezit. Konopecki passt de bal met de wreef. Medica speelt de bal door. Jaramillo Vásquez heeft problemen om de bal te vangen. Jaramillo Vásquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Małyszka met een sublieme pass. Panter rent richting de bal. Panter passt de bal zonder na te denken. Jaramillo Vásquez is nu in balbezit. Jaramillo Vásquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MATYS - Iskra Brzączowice. 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS MATYS 79%, Iskra Brzączowice. 21%.
KS MATYS - Iskra Brzączowice. 0:15