Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IDDN_Orzeł Stal Mielec.
442 Tactiek kynio
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 49.9
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen redelijk


5e minuut.
Sandecki geeft een lange en hoge pass. Fita kopt de bal weg. Jabr rent richting de bal. Asprilla onderschept slim de pass. Asprilla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Stal Mielec. 0:1

8e minuut.
Popławski geeft een lange en hoge pass. Coelho kopt de bal weg. Jabr kan de bal niet met de borst controleren. Fita verovert de bal door een tackle van achteren. Fita haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fita is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Iżmanowski onderschept slim de pass. Iżmanowski probeert naar een medespeler te passen. Asprilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla draait met de bal, schiet en ... Prętczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Stal Mielec. 0:2

25e minuut.
Kraśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśko passt de bal met de wreef. Grześkowiak met een sublieme pass. Fita rent richting de bal. Fita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Iżmanowski speelt de bal door. Fita is nu in balbezit. Fita passt de bal in één keer door. Asprilla rent richting de bal. Asprilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Stal Mielec. 0:3

28e minuut.
Pasik probeert naar een medespeler te passen. Dubuś rent richting de bal. Dubuś speelt de bal door. Asprilla rent richting de bal. Asprilla haalt uit met een fantastische trap. Prętczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Bărzoi onderschept slim de pass. Bărzoi met een sublieme pass. Dubuś probeert naar een medespeler te passen. Fita is nu in balbezit. Fita draait met de bal, schiet en ... Prętczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDDN_Orzeł 59%, Stal Mielec. 41%.
IDDN_Orzeł - Stal Mielec. 0:3

47e minuut.
Dubuś passt de bal zonder na te denken. Coelho probeert naar een medespeler te passen. Asprilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla draait met de bal, schiet en ... Prętczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Stal Mielec. 0:4

49e minuut.
Klungelig pakt Pasik de bal. Asprilla is nu in balbezit. Asprilla passt de bal met de wreef. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita haalt uit met een fantastische trap. Prętczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Inworp. Dubuś met de inworp. Coelho speelt de bal door. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Fita passt de bal met de wreef. Bonello onderschept slim de pass. Asprilla rent richting de bal. Asprilla schiet op doel. Prętczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sandecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kraśko begaat een overtreding. Sandecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sandecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Asprilla probeert de bal met de borst te controleren. Asprilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Stal Mielec. 0:5

64e minuut.
Coelho verovert de bal door een tackle van achteren. Coelho geeft een hoge lob. Asprilla is nu in balbezit. Asprilla haalt uit met een fantastische trap. Prętczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita passt de bal zonder na te denken. Jabr is nu in balbezit. Asprilla verovert de bal door een tackle van achteren. Asprilla schiet op doel. Prętczyński bokst de bal weg.

73e minuut.
Daar is Fita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coelho rent richting de bal. Coelho speelt de bal door. Asprilla is nu in balbezit. Asprilla haalt uit met een fantastische trap. Prętczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Asprilla kopt de bal weg. Fita is nu in balbezit. Fita probeert de bal met de borst te controleren. Asprilla rent richting de bal. Asprilla schiet op doel. Prętczyński bokst de bal weg.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dubuś met een snelle inworp. Coelho rent richting de bal. Coelho geeft een hoge lob. Asprilla controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal. Asprilla rent richting de bal. Asprilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Stal Mielec. 0:6

82e minuut.
Inworp. Dubuś met de inworp. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho geeft de bal voor. Fita springt en kopt de bal. Paal!

85e minuut.
Grześkowiak met een snelle inworp. Coelho geeft een lange en hoge pass. Asprilla rent richting de bal. Asprilla draait met de bal, schiet en ... Jabr probeert de bal aan de voet te houden. Prętczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Skondras bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho met een sublieme pass. Dubuś speelt de bal door. Fita is nu in balbezit. Fita draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prętczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Prętczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDDN_Orzeł 75%, Stal Mielec. 25%.
IDDN_Orzeł - Stal Mielec. 0:6