Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paranoidalne planetoidy FC Kajdany
Beduinofska Tactiek Nowa
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 59.7
matig Schieten uitmuntend
redelijk Passen formidabel
matig Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Silion geeft de bal voor. Panjković krijgt zijn hoofd ertegen. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik geeft een lange en hoge pass. Chełkowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Panjković is nu in balbezit. Panjković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - FC Kajdany 0:1

5e minuut.
Robinson passt de bal zonder na te denken. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion geeft een lange en hoge pass. Chełkowski is nu in balbezit. Chełkowski haalt uit met een fantastische trap. Bérczy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Kmiecik geeft een hoge lob. Daar is Panjković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković verovert de bal door een tackle van achteren. Panjković draait met de bal, schiet en ... Bérczy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković haalt uit met een fantastische trap. Bérczy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - FC Kajdany 0:2

9e minuut.
Inworp. Kmiecik met de inworp. Anagnostou is nu in balbezit. Chełkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chełkowski schiet op doel. Bérczy bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Bérczy trapt de bal weg van het doel. Kuhn kopt de bal weg. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik geeft een lange en hoge pass. Panjković krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - FC Kajdany 0:3

16e minuut.
Chełkowski heeft problemen om de bal te vangen. Opioła geeft de bal voor. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Panjković rent richting de bal. Panjković draait met de bal, schiet en ... Bérczy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Klungelig pakt Silion de bal. Silion met een sublieme pass. Panjković is nu in balbezit. Panjković schiet op doel. Bérczy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - FC Kajdany 0:4

20e minuut.
Sarantis is nu in balbezit. Sarantis passt de bal zonder na te denken. Silion rent richting de bal. Silion geeft de bal voor. Panjković springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chełkowski is nu in balbezit. Chełkowski haalt uit met een fantastische trap. Bérczy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer passt de bal in één keer door. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik geeft een hoge lob. Panjković springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kmiecik heeft problemen om de bal te vangen. Kmiecik probeert naar een medespeler te passen. Chełkowski is nu in balbezit. Chełkowski haalt uit met een fantastische trap. Bérczy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - FC Kajdany 0:5

31e minuut.
Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik geeft de bal voor. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković haalt uit met een fantastische trap. Bérczy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - FC Kajdany 0:6

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kmiecik met een snelle inworp. Anagnostou probeert naar een medespeler te passen. Kmiecik geeft de bal voor. Panjković springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doeltrap. Bérczy trapt de bal weg van het doel. Fischer kopt de bal weg. Panjković rent richting de bal. Panjković schiet op doel. Bérczy bokst de bal weg.

42e minuut.
Robinson is nu in balbezit. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer passt de bal zonder na te denken. Panjković is nu in balbezit. Panjković haalt uit met een fantastische trap. Bérczy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranoidalne planetoidy 84%, FC Kajdany 16%.
Paranoidalne planetoidy - FC Kajdany 0:6

49e minuut.
Palacios San Millán speelt de bal door. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion geeft de bal voor. Chełkowski is nu in balbezit. Chełkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - FC Kajdany 0:7

55e minuut.
Tetes met een sublieme pass. Chan-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Yang passt de bal met de wreef. Chełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełkowski schiet op doel. Bérczy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panjković is nu in balbezit. Panjković draait met de bal, schiet en ... Bérczy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - FC Kajdany 0:8

57e minuut.
Chełkowski passt de bal met de wreef. Tetes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robinson. Robinson krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Kuhn passt de bal met de wreef. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik geeft de bal voor. Panjković maakt een snoekduik en kopt de bal. Bérczy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - FC Kajdany 0:9

77e minuut.
Fischer kopt de bal weg. Klungelig pakt Saviano de bal. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković draait met de bal, schiet en ... Bérczy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - FC Kajdany 0:10

82e minuut.
Fischer geeft de bal voor. Klungelig pakt Saviano de bal. Panjković onderschept slim de pass. Panjković schiet op doel. Bérczy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - FC Kajdany 0:11

83e minuut.
Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Panjković de bal. Panjković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - FC Kajdany 0:12

89e minuut.
Bachelet met een sublieme pass. Tetes bereikt de bal nog maar net als eerste. Carleti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carleti krijgt een gele kaart. Tetes raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tetes kan niet meer verder spelen. Opioła komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranoidalne planetoidy 80%, FC Kajdany 20%.
Paranoidalne planetoidy - FC Kajdany 0:12