Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-21 01:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Olympic Qhapaq Heroes
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4200
ADDT F1 RedBull
442_adv Tactiek laki n
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
2 Buitenspel 5
38.3 gemiddelde waardering 48.6
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen goed
zwak Verdedigen goed


5e minuut.
Caligdong is nu in balbezit. Cigano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caligdong raakt geblesseerd tijdens het duel. Caligdong neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - F1 RedBull 0:1

9e minuut.
Antalan geeft een lange en hoge pass. Casibang kopt de bal weg. Antalan heeft problemen om de bal te vangen. Antalan geeft de bal voor. Pastor springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Madlangawa rent richting de bal. Madlangawa geeft een hoge lob. Nos kopt de bal weg. Montoya rent richting de bal. Montoya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Madlangawa de bal. Montoya rent richting de bal. Met opzet legt Madlangawa zijn tegenspeler op de grond. Madlangawa krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Montoya raakt geblesseerd tijdens het duel. Andreatta met een snel genomen vrije trap. Bangachon probeert de bal aan de voet te houden. Zavala rent richting de bal. Zavala draait met de bal, schiet en ... Madlangawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. de Asis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Pastor heeft problemen om de bal te vangen. Pastor passt de bal met de wreef. Antalan probeert naar een medespeler te passen. Pastor is nu in balbezit. Pastor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lualhati speelt de bal door. Casibang is nu in balbezit. Casibang geeft een hoge lob. Caligdong bereikt de bal nog maar net als eerste. Caligdong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Aguilar neemt vlug de vrije trap. Zavala heeft problemen om de bal te vangen. Zavala probeert naar een medespeler te passen. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lualhati rent richting de bal. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar speelt de bal door. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gonzales passt de bal in één keer door. Zavala is nu in balbezit. Zavala passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Montoya de bal. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Andreatta rent richting de bal. Andreatta passt de bal in één keer door. Zavala probeert naar een medespeler te passen. Montoya heeft problemen om de bal te vangen. Montoya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lualhati geeft een lange en hoge pass. Pastor rent richting de bal. Pastor passt de bal in één keer door. Caligdong bereikt de bal nog maar net als eerste. Caligdong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADDT 50%, F1 RedBull 50%.
ADDT - F1 RedBull 0:1

46e minuut.
Adamson komt het veld opgelopen. Cachay komt het veld opgelopen. Kubínek komt het veld opgelopen. İncememet komt het veld opgelopen. Rivarola komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Madlangawa verovert de bal door een tackle van achteren. Kubínek is nu in balbezit. Madlangawa maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Madlangawa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Madlangawa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kubínek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stange neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ADDT - F1 RedBull 1:1

62e minuut.
Caligdong met een sublieme pass. Klungelig pakt Ramírez de bal. Pastor rent richting de bal. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - F1 RedBull 1:2

63e minuut.
Klungelig pakt Rivarola de bal. Rivarola passt de bal zonder na te denken. Caligdong bereikt de bal nog maar net als eerste. Caligdong haalt uit met een fantastische trap. Pashaev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - F1 RedBull 1:3

65e minuut.
Nos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nos geeft een hoge lob. İncememet heeft problemen om de bal te vangen. İncememet haalt uit met een fantastische trap. de Asis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Kubínek rent richting de bal. İncememet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lualhati. Lualhati krijgt een gele kaart. İncememet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

76e minuut.
Rivarola speelt de bal door. Cachay is nu in balbezit. Cachay passt de bal met de wreef. İncememet bereikt de bal nog maar net als eerste. İncememet haalt uit met een fantastische trap. de Asis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Antalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola rent richting de bal. Antalan onderschept slim de pass. Antalan geeft een hoge lob. Pastor krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caligdong is nu in balbezit. Caligdong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - F1 RedBull 1:4

85e minuut.
Caligdong onderschept slim de pass. Met opzet legt Ramírez zijn tegenspeler op de grond. Caligdong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antalan met een snel genomen vrije trap. Nos rent richting de bal. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor draait met de bal, schiet en ... Pashaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Dajao onderschept slim de pass. Kubínek rent richting de bal. Kubínek passt de bal in één keer door. Cachay rent richting de bal. Cachay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Antalan heeft problemen om de bal te vangen. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Antalan zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Antalan naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rivarola raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rivarola kan niet meer verder spelen.

90e minuut.
Casibang onderschept slim de pass. Casibang geeft een hoge lob. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor haalt uit met een fantastische trap. Pashaev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - F1 RedBull 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADDT 42%, F1 RedBull 58%.
ADDT - F1 RedBull 1:5