Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Vinnipunn Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 8461
FC Vinnipunn CLB Quang Ngai
541 Tactiek 31.231
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
25 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58 gemiddelde waardering 43.2
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


10e minuut.
Botsaris rent richting de bal. Barczeski is nu in balbezit. Botsaris is nu in balbezit. Botsaris geeft de bal voor. Martinek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gahrmann geeft een hoge lob. Nyúl rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cervinski. Cervinski krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Daar is Gort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gort passt de bal zonder na te denken. Gahrmann heeft problemen om de bal te vangen. Cabanne is nu in balbezit. Cabanne haalt uit met een fantastische trap. Nael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Barzagli kan de bal niet met de borst controleren. Rydlewicz geeft een hoge lob. Martinek rent richting de bal. Martinek schiet op doel. Couce werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

17e minuut.
Barczeski rent richting de bal. Barczeski geeft een hoge lob. Daar is Kakussyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinek rent richting de bal. Martinek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Cervinski geeft een hoge lob. Kristal rent richting de bal. Gort verovert de bal door een tackle van achteren. Gort draait met de bal, schiet en ... Nael werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Klungelig pakt Gort de bal. Kristal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristal geeft een lange en hoge pass. Stergakos heeft problemen om de bal te vangen. Stergakos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Nyúl is nu in balbezit. Nyúl passt de bal zonder na te denken. Puača is nu in balbezit. Puača geeft een hoge lob. Martinek krijgt zijn hoofd ertegen. Couce bokst de bal weg.

28e minuut.
Urkis kopt de bal weg. Emmerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmerson passt de bal met de wreef. Gort bereikt de bal nog maar net als eerste. Gort schiet op doel. Nael kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rydlewicz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Barczeski kopt de bal weg. Gahrmann heeft problemen om de bal te vangen. Botsaris is nu in balbezit. Urkis verovert de bal door een tackle van achteren. Urkis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Puača met een sublieme pass. Nyúl speelt de bal door. Martinek heeft problemen om de bal te vangen. Martinek haalt uit met een fantastische trap. Couce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Botsaris rent richting de bal. Botsaris geeft een hoge lob. Martinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinek haalt uit met een fantastische trap. Couce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vinnipunn - CLB Quang Ngai 1:0

39e minuut.
Emmerson speelt de bal door. Urkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gort rent richting de bal. Urkis rent richting de bal. Urkis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Vinnipunn - CLB Quang Ngai 1:1

40e minuut.
Martinek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stergakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Daar is Botsaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botsaris geeft een lange en hoge pass. Martinek heeft problemen om de bal te vangen. Martinek haalt uit met een fantastische trap. Couce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vinnipunn - CLB Quang Ngai 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vinnipunn 48%, CLB Quang Ngai 52%.
FC Vinnipunn - CLB Quang Ngai 2:1

47e minuut.
Puača onderschept slim de pass. Puača met een sublieme pass. Rydlewicz geeft de bal voor. Martinek is nu in balbezit. Martinek schiet op doel. Couce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Kristal onderschept slim de pass. Barczeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczeski geeft een hoge lob. Gort is nu in balbezit. Gort draait met de bal, schiet en ... Nael bokst de bal weg.

51e minuut.
Stergakos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cervinski. Stergakos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rydlewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Martinek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kristal kopt de bal weg. Klungelig pakt Kakussyan de bal. Stergakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergakos schiet op doel. Couce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Nyúl geeft een hoge lob. Kakussyan kopt de bal weg. Despaigne geeft de bal voor. Martinek rent richting de bal. Martinek draait met de bal, schiet en ... Couce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Barzagli onderschept slim de pass. Barzagli speelt de bal door. Gort bereikt de bal nog maar net als eerste. Gort draait met de bal, schiet en ... Nael werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Vinnipunn - CLB Quang Ngai 2:2

60e minuut.
Despaigne geeft een lange en hoge pass. Botsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Botsaris geeft de bal voor. Martinek rent richting de bal. Martinek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vinnipunn - CLB Quang Ngai 3:2

65e minuut.
Van Laethem is nu in balbezit. Van Laethem geeft een hoge lob. Nyúl probeert naar een medespeler te passen. Stergakos is nu in balbezit. Stergakos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Van Laethem geeft een lange en hoge pass. Urkis kopt de bal weg. Rydlewicz met een sublieme pass. Nyúl speelt de bal door. Stergakos is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nyúl zal de hoekschop nemen. Martinek springt en kopt de bal. Couce bokst de bal weg. Stergakos rent richting de bal. Stergakos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vinnipunn - CLB Quang Ngai 4:2

71e minuut.
Gort probeert naar een medespeler te passen. Cabanne is nu in balbezit. Met opzet legt Botsaris zijn tegenspeler op de grond. Botsaris krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Botsaris passt de bal zonder na te denken. Martinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinek probeert naar een medespeler te passen. Stergakos rent richting de bal. Stergakos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martinek heeft problemen om de bal te vangen. Stergakos is nu in balbezit. Stergakos draait met de bal, schiet en ... Couce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vinnipunn - CLB Quang Ngai 5:2

74e minuut.
Urkis is nu in balbezit. Barzagli verovert de bal door een tackle van achteren. Barzagli passt de bal met de wreef. Martinek is nu in balbezit. Martinek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Puača rent richting de bal. Puača met een sublieme pass. Nyúl rent richting de bal. Nyúl geeft de bal voor. Martinek springt en kopt de bal. Couce bokst de bal weg.

78e minuut.
Mạnh Dũng kan de bal niet met de borst controleren. Martinek is nu in balbezit. Martinek heeft problemen om de bal te vangen. Martinek schiet op doel. Couce maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stergakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergakos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vinnipunn - CLB Quang Ngai 6:2

80e minuut.
Cabanne kopt de bal weg. Kristal rent richting de bal. Kristal geeft de bal voor. Daar is Urkis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urkis draait met de bal, schiet en ... Nael kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Cervinski probeert naar een medespeler te passen. Emmerson is nu in balbezit. Emmerson geeft een hoge lob. Gort rent richting de bal. Gort draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vinnipunn 35%, CLB Quang Ngai 65%.
FC Vinnipunn - CLB Quang Ngai 6:2