Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dědická lavina Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7204
Dědická lavina FK GAZIJE
vlkouš Tactiek DEDO
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
53 gemiddelde waardering 55.7
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Fuxa is nu in balbezit. Stolárik is nu in balbezit. Stolárik passt de bal zonder na te denken. Daar is Máčala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Máčala geeft een lange en hoge pass. Estrada bokst de bal weg. Harasiuk rent richting de bal. Bakeš verovert de bal door een tackle van achteren. Bakeš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - FK GAZIJE 1:0

12e minuut.
Dismas is nu in balbezit. Felföldi is nu in balbezit. Felföldi geeft een lange en hoge pass. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... Filipský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Inworp. Stolárik met een snelle inworp. Máčala rent richting de bal. Máčala geeft een hoge lob. Bakeš springt en kopt de bal. Estrada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Harasiuk geeft de bal voor. Fuxa onderschept slim de pass. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dědická lavina - FK GAZIJE 1:1

34e minuut.
Iudicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iudicelli geeft een lange en hoge pass. Benouna bereikt de bal nog maar net als eerste. Benouna haalt uit met een fantastische trap. Fuxa probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ðăng Khoa is nu in balbezit. Dismas verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Felföldi. Felföldi krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Benouna bereikt de bal nog maar net als eerste. Benouna met een sublieme pass. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - FK GAZIJE 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dědická lavina 53%, FK GAZIJE 47%.
Dědická lavina - FK GAZIJE 1:2

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stolárik met een snelle inworp. Máčala geeft een hoge lob. Bakeš springt en kopt de bal. Estrada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dědická lavina - FK GAZIJE 2:2

55e minuut.
Marăndici passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Benouna de bal. Benouna speelt de bal door. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Dismas rent richting de bal. Dismas geeft een hoge lob. Máčala bereikt de bal nog maar net als eerste. Máčala geeft een hoge lob. Bakeš maakt een snoekduik en kopt de bal. Estrada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Benouna bereikt de bal nog maar net als eerste. Benouna geeft een lange en hoge pass. Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - FK GAZIJE 2:3

82e minuut.
Harasiuk speelt de bal door. Bakeš rent richting de bal. Máčala bereikt de bal nog maar net als eerste. Máčala schiet op doel. Estrada maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dědická lavina 42%, FK GAZIJE 58%.
Dědická lavina - FK GAZIJE 2:3