Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadio Pernam Bucano
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6550
FC Pernam Bucano FC Capitano
Too Many Puppies Tactiek Prässi2
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 42.9
outstanding Schieten average
outstanding Passen good
excellent Verdedigen adequate


2e minuut.
Leikola heeft problemen om de bal te vangen. Dybowski met een sublieme pass. Zarrabeitia rent richting de bal. Zarrabeitia geeft een hoge lob. Justino krijgt zijn hoofd ertegen. Khachaturyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peräjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino onderschept slim de pass. Justino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - FC Capitano 1:0

6e minuut.
Vanderschelden met een sublieme pass. Zarrabeitia is nu in balbezit. Zarrabeitia geeft de bal voor. Justino maakt een snoekduik en kopt de bal. Khachaturyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - FC Capitano 2:0

9e minuut.
Zarrabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zarrabeitia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarrabeitia geeft een lange en hoge pass. Justino krijgt zijn hoofd ertegen. Khachaturyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

12e minuut.
Daar is Zarrabeitia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarrabeitia geeft de bal voor. Justino kopt de bal weg. Ilmarinen heeft problemen om de bal te vangen. Vereckei bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - FC Capitano 3:0

21e minuut.
Zarrabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarrabeitia geeft een hoge lob. Vereckei kopt de bal weg. Justino rent richting de bal. Justino haalt uit met een fantastische trap. Khachaturyan bokst de bal weg. Vereckei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vereckei schiet op doel. Khachaturyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Vanderschelden kopt de bal weg. Zarrabeitia is nu in balbezit. Zarrabeitia geeft de bal voor. Vereckei maakt een snoekduik en kopt de bal. Khachaturyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Vanderschelden passt de bal zonder na te denken. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła passt de bal in één keer door. Justino rent richting de bal. Justino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Daar is Ciuciła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuciła speelt de bal door. Vanderschelden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderschelden geeft de bal voor. Justino rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ciuciła neemt de hoekschop. Zarrabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarrabeitia geeft een hoge lob. Justino krijgt zijn hoofd ertegen. Khachaturyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - FC Capitano 4:0

35e minuut.
Zarrabeitia is nu in balbezit. Zarrabeitia passt de bal in één keer door. Vereckei is nu in balbezit. Vereckei haalt uit met een fantastische trap. Khachaturyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - FC Capitano 5:0

38e minuut.
Peräjärvi kopt de bal weg. Leikola is nu in balbezit. Vereckei bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasila is nu in balbezit. Vereckei verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - FC Capitano 6:0

43e minuut.
Zarrabeitia geeft de bal voor. Vereckei probeert de bal met de borst te controleren. Justino is nu in balbezit. Justino haalt uit met een fantastische trap. Khachaturyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - FC Capitano 7:0

45e minuut.
Klungelig pakt Vanderschelden de bal. Vanderschelden speelt de bal door. Ilmarinen verovert de bal door een tackle van achteren. Vereckei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vereckei schiet op doel. Khachaturyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Justino rent richting de bal. Justino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - FC Capitano 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pernam Bucano 28%, FC Capitano 72%.
FC Pernam Bucano - FC Capitano 8:0

52e minuut.
Baljak is nu in balbezit. Baljak geeft een hoge lob. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino draait met de bal, schiet en ... Khachaturyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - FC Capitano 9:0

54e minuut.
Vanderschelden passt de bal met de wreef. Justino is nu in balbezit. Vereckei rent richting de bal. Justino is nu in balbezit. Justino haalt uit met een fantastische trap. Khachaturyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Vanderschelden rent richting de bal. Vanderschelden passt de bal in één keer door. Vereckei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vereckei draait met de bal, schiet en ... Khachaturyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - FC Capitano 10:0

59e minuut.
Ahokangas kopt de bal weg. Vanderschelden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderschelden geeft een lange en hoge pass. Justino rent richting de bal. Justino haalt uit met een fantastische trap. Khachaturyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Justino rent richting de bal. Justino geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ziółkowski komt het veld opgelopen. Terveen komt het veld opgelopen. Sümerli komt het veld opgelopen. Klicar komt het veld opgelopen. Vivanco komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Sümerli speelt de bal door. Zarrabeitia is nu in balbezit. Zarrabeitia speelt de bal door. Daar is Ciuciła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuciła geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ahokangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga onderschept slim de pass. Ahokangas onderschept slim de pass. Ahokangas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zarrabeitia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciuciła probeert naar een medespeler te passen. Zarrabeitia is nu in balbezit. Zarrabeitia geeft een lange en hoge pass. Vereckei krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zarrabeitia geeft een hoge lob. Daar is Peräjärvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivanco is nu in balbezit. Vivanco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Klungelig pakt Sümerli de bal. Sümerli passt de bal met de wreef. Zarrabeitia is nu in balbezit. Zarrabeitia geeft een lange en hoge pass. Vivanco maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Ciuciła kopt de bal weg. Sümerli geeft de bal voor. Vivanco kopt de bal weg. Vereckei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vereckei haalt uit met een fantastische trap. Khachaturyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Klicar passt de bal in één keer door. Ciuciła probeert naar een medespeler te passen. Vereckei rent richting de bal. Vereckei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - FC Capitano 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pernam Bucano 34%, FC Capitano 66%.
FC Pernam Bucano - FC Capitano 11:0