Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sénégal U21 Portugal U21
BIO433 Tactiek Tango
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
46.4 gemiddelde waardering 51.8
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
da Atouguia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fragateiro de bal. Fragateiro geeft de bal voor. Lagosteira springt en kopt de bal. Khadam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Portugal U21 0:1

11e minuut.
Laboriz onderschept slim de pass. Laboriz geeft een hoge lob. Moreau heeft problemen om de bal te vangen. Lagosteira is nu in balbezit. Lagosteira passt de bal in één keer door. Khadam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ameixa is nu in balbezit. Diakhaté legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ameixa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ameixa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Fragateiro heeft problemen om de bal te vangen. Fragateiro speelt de bal door. Lagosteira is nu in balbezit. Lagosteira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Portugal U21 0:2

21e minuut.
Patriarca met een sublieme pass. Daar is da Atouguia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patriarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Mendy verovert de bal door een tackle van achteren. Salif Mendy schiet op doel. Ressaviado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Lagosteira passt de bal in één keer door. Patriarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagosteira rent richting de bal. Ameixa is nu in balbezit. Ameixa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ameixa rent richting de bal. Ameixa geeft de bal voor. Khadam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Niasse geeft de bal voor. Salif Mendy is nu in balbezit. Laboriz begaat een overtreding. Laboriz krijgt een gele kaart. Salif Mendy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dossou neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Sagna verovert de bal door een tackle van achteren. Fragateiro is nu in balbezit. Fragateiro passt de bal in één keer door. Ameixa rent richting de bal. Ameixa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Khadam trapt de bal weg. A`dara speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Laboriz de bal onder controle te krijgen. Souleymane Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Souleymane Fall draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Portugal U21 1:2

37e minuut.
Daar is Sagna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diakhaté is nu in balbezit. Lagosteira verovert de bal door een tackle van achteren. Lagosteira schiet op doel. Khadam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Portugal U21 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal U21 63%, Portugal U21 37%.
Sénégal U21 - Portugal U21 1:3

50e minuut.
da Atouguia verovert de bal door een tackle van achteren. da Atouguia geeft een hoge lob. Moreau speelt de bal door. Lagosteira is nu in balbezit. Lagosteira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lagosteira controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Teves komt het veld opgelopen. Choné komt het veld opgelopen. Bouga komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Souleymane Fall stond buitenspel. Crespin komt het veld opgelopen. Brousseau komt het veld opgelopen. Coulibaly komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Patriarca is nu in balbezit. Patriarca met een sublieme pass. Teves rent richting de bal. Teves geeft een hoge lob. Bouga springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Ilheu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Patriarca met een sublieme pass. Teves bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespin bereikt de bal nog maar net als eerste. Teves onderschept slim de pass. Teves geeft een hoge lob. Khadam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ilheu de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Portugal U21 1:4

76e minuut.
Dionisio komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Palácio passt de bal zonder na te denken. Teves is nu in balbezit. Teves probeert naar een medespeler te passen. Bouga rent richting de bal. Bouga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Crespin probeert naar een medespeler te passen. Dossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossou passt de bal met de wreef. Coulibaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulibaly haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
da Atouguia met een snelle inworp. Teves bereikt de bal nog maar net als eerste. Teves met een sublieme pass. Bouga rent richting de bal. Bouga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Thioub de bal. Ilheu rent richting de bal. Ilheu met een sublieme pass. Bouga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal U21 64%, Portugal U21 36%.
Sénégal U21 - Portugal U21 1:4