Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portugal U21 Sénégal U21
Tango Tactiek BIO4213
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
57.4 gemiddelde waardering 49.6
excellent Schieten solid
very good Passen adequate
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Lagosteira met een sublieme pass. Fragateiro rent richting de bal. Fragateiro passt de bal zonder na te denken. Lagosteira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagosteira schiet op doel. Diaw kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Lagosteira rent richting de bal. Lagosteira probeert naar een medespeler te passen. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado schiet op doel. Diaw probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Sénégal U21 1:0

16e minuut.
Dabo geeft een hoge lob. Diakhaté is nu in balbezit. Diakhaté geeft de bal voor. Pézinhos geeft de bal voor. Lagosteira maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Sagna is nu in balbezit. Lagosteira onderschept slim de pass. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Sénégal U21 2:0

37e minuut.
Corga verovert de bal door een tackle van achteren. Kouoh rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Korr geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salif Mendy maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal U21 33%, Sénégal U21 67%.
Portugal U21 - Sénégal U21 2:0

52e minuut.
Fragateiro met een snelle inworp. Moreau rent richting de bal. Patriarca is nu in balbezit. Patriarca geeft de bal voor. Lagosteira krijgt zijn hoofd ertegen. Diaw kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delgado springt en kopt de bal. Diaw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Teves komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Diaw trapt de bal weg van het doel. Kouoh kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Boroa de bal onder controle te krijgen. Souleymane Fall rent richting de bal. Souleymane Fall draait met de bal, schiet en ... Roxo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Lagosteira controleert de bal met de borst. Moreau is nu in balbezit. Lagosteira onderschept slim de pass. Lagosteira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Teves geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sagna de bal. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... Diaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Buitenspel voor Delgado. Goede buitenspelval van de verdediging. Corregedor komt het veld opgelopen. Palácio komt het veld opgelopen. Crespin komt het veld opgelopen. Der Thaim komt het veld opgelopen. Ilheu komt het veld opgelopen. Mbaye Nder komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Laboriz kopt de bal weg. Patriarca controleert de bal met de borst. Patriarca geeft een hoge lob. Ilheu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilheu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Teves is nu in balbezit. Teves speelt de bal door. Lagosteira rent richting de bal. Lagosteira schiet op doel. Diaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Sénégal U21 3:0

72e minuut.
Diaw probeert naar een medespeler te passen. Palácio kopt de bal weg. Teves bereikt de bal nog maar net als eerste. Teves geeft een hoge lob. Ilheu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lagosteira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagosteira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Sénégal U21 4:0

77e minuut.
Inworp. Guinhenhas komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Laboriz verovert de bal door een tackle van achteren. Laboriz geeft een lange en hoge pass. Guinhenhas is nu in balbezit. Guinhenhas schiet op doel. Diaw maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Sénégal U21 5:0

81e minuut.
Ilheu onderschept slim de pass. Ilheu passt de bal in één keer door. Crespin bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinhenhas verovert de bal door een tackle van achteren. Guinhenhas draait met de bal, schiet en ... Diaw kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ilheu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilheu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Sénégal U21 6:0

83e minuut.
Mbaye Nder is nu in balbezit. Der Thaim speelt de bal door. Korr met een sublieme pass. Kouoh rent richting de bal. Kouoh haalt uit met een fantastische trap. Roxo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Souleymane Fall rent richting de bal. Souleymane Fall draait met de bal, schiet en ... Roxo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Corregedor is nu in balbezit. Corregedor passt de bal met de wreef. Ilheu rent richting de bal. Ilheu haalt uit met een fantastische trap. Sagna probeert de bal aan de voet te houden. Diaw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guinhenhas is nu in balbezit. Guinhenhas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Sénégal U21 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal U21 42%, Sénégal U21 58%.
Portugal U21 - Sénégal U21 7:0