Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovenija U21 South Africa U21
Ukraina Tactiek Africanation
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 41.1
solid Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen good


3e minuut.
Walker probeert de bal met de borst te controleren. Klančnik bereikt de bal nog maar net als eerste. August tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klančnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Klančnik komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Brezovar kopt de bal weg. Rajh heeft problemen om de bal te vangen. Rajh passt de bal met de wreef. Klančnik is nu in balbezit. Klančnik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tovey met een snelle inworp. Jerman is nu in balbezit. Da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Da Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - South Africa U21 0:1

21e minuut.
Rajh rent richting de bal. Rajh passt de bal met de wreef. Klungelig pakt August de bal. Klančnik rent richting de bal. Klančnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tovey rent richting de bal. Oblak onderschept slim de pass. Oblak met een sublieme pass. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec haalt uit met een fantastische trap. Palesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slovenija U21 - South Africa U21 1:1

28e minuut.
Oblak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oblak geeft een lange en hoge pass. Gqosha rent richting de bal. Ambroz onderschept slim de pass. Ambroz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rajh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajh geeft een lange en hoge pass. Ambroz kopt de bal weg. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec schiet op doel. Palesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is August, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duma probeert naar een medespeler te passen. Brezovar geeft een hoge lob. Nemec maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Brezovar is nu in balbezit. Brezovar geeft de bal voor. Nemec is nu in balbezit. Nemec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - South Africa U21 2:1

45e minuut.
Doeltrap. Cankar komt het veld opgelopen. Boček komt het veld opgelopen. Jerman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 31%, South Africa U21 69%.
Slovenija U21 - South Africa U21 2:1

48e minuut.
Oblak geeft de bal voor. Arries bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroz onderschept slim de pass. Ambroz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - South Africa U21 3:1

58e minuut.
Kmetec is nu in balbezit. Da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cankar. Cankar krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Novak komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Novak speelt de bal door. Rajh rent richting de bal. Rajh passt de bal in één keer door. Jerman rent richting de bal. Jerman schiet op doel. Palesa bokst de bal weg.

73e minuut.
Inworp. Zmagaj komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Rajh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sono. Rajh raakt geblesseerd tijdens het duel. Novak met een snel genomen vrije trap. Nemec krijgt zijn hoofd ertegen. Palesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Novak verovert de bal door een tackle van achteren. Novak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Walker de bal. Nemec rent richting de bal. Nemec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Novak geeft de bal voor. Jerman rent richting de bal. Jerman probeert naar een medespeler te passen. Rajh rent richting de bal. Rajh passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Da Silva stond buitenspel. Jerman maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sono heeft problemen om de bal te vangen. Nemec is nu in balbezit. Nemec haalt uit met een fantastische trap. Palesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Sono bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajh onderschept slim de pass. Rajh geeft een hoge lob. Ambroz is nu in balbezit. Ambroz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 31%, South Africa U21 69%.
Slovenija U21 - South Africa U21 3:1