Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sénégal U21 South Africa U21
BIO4213 Tactiek Africanation
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 41.1
very good Schieten adequate
good Passen average
very good Verdedigen good


5e minuut.
Korr geeft een lange en hoge pass. Lewis probeert de bal aan de voet te houden. Souleymane Fall kopt de bal weg. Salif Mendy is nu in balbezit. Salif Mendy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Korr met een sublieme pass. Kouoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Arries legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arries krijgt een gele kaart. Kouoh raakt geblesseerd tijdens het duel. Souleymane Fall neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - South Africa U21 1:0

17e minuut.
Tovey is nu in balbezit. Korr verovert de bal door een tackle van achteren. Korr passt de bal met de wreef. Souleymane Fall rent richting de bal. Souleymane Fall draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Walker de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - South Africa U21 2:0

18e minuut.
Gqosha rent richting de bal. Kouoh verovert de bal door een tackle van achteren. Kouoh passt de bal in één keer door. Souleymane Fall rent richting de bal. Souleymane Fall draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dossou verovert de bal door een tackle van achteren. Dossou speelt de bal door. Salif Mendy probeert naar een medespeler te passen. Souleymane Fall rent richting de bal. Souleymane Fall draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Niasse kopt de bal weg. Kouoh is nu in balbezit. Sono begaat een overtreding. Sono krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Diakhaté probeert naar een medespeler te passen. Kouoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouoh geeft een lange en hoge pass. Souleymane Fall rent richting de bal. Souleymane Fall haalt uit met een fantastische trap. Palesa bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Korr neemt de hoekschop. Salif Mendy springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dossou speelt de bal door. Souleymane Fall is nu in balbezit. Souleymane Fall passt de bal met de wreef. Salif Mendy is nu in balbezit. Salif Mendy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Arries bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouoh onderschept slim de pass. Kouoh passt de bal met de wreef. Souleymane Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Souleymane Fall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal U21 37%, South Africa U21 63%.
Sénégal U21 - South Africa U21 2:0

47e minuut.
Lewis rent richting de bal. Dossou verovert de bal door een tackle van achteren. Dossou geeft een hoge lob. Salif Mendy maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Arries de bal. Palesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Sono is nu in balbezit. Dossou verovert de bal door een tackle van achteren. Dossou met een sublieme pass. Souleymane Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Souleymane Fall haalt uit met een fantastische trap. Palesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mbaye Nder komt het veld opgelopen. Der Thaim komt het veld opgelopen. Dabo komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Souleymane Fall rent richting de bal. Souleymane Fall passt de bal in één keer door. Der Thaim is nu in balbezit. Der Thaim haalt uit met een fantastische trap. Palesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - South Africa U21 3:0

79e minuut.
Korr geeft een lange en hoge pass. Gqosha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Souleymane Fall rent richting de bal. Souleymane Fall schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arries de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Korr zal de hoekschop nemen. Kouoh rent richting de bal. Souleymane Fall is nu in balbezit. Souleymane Fall draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Walker de bal. Palesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Moreau probeert naar een medespeler te passen. Mbaye Nder is nu in balbezit. Mbaye Nder geeft de bal voor. Der Thaim rent richting de bal. Der Thaim schiet op doel. Palesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal U21 25%, South Africa U21 75%.
Sénégal U21 - South Africa U21 3:0