Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sénégal U21 België U21
LA TERANGA Tactiek CEM 2.0
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
51.1 gemiddelde waardering 54.6
good Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
A`dara probeert naar een medespeler te passen. Souleymane Fall is nu in balbezit. Dhoker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dhoker krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Niasse geeft een lange en hoge pass. Dhoker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhoker passt de bal zonder na te denken. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ponsaerts kan de bal niet met de borst controleren. Thioub rent richting de bal. Habers onderschept slim de pass. Habers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - België U21 0:1

9e minuut.
Salif Mendy is nu in balbezit. Salif Mendy passt de bal met de wreef. De Bruyne geeft een hoge lob. Habers is nu in balbezit. Habers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Van Paemel geeft de bal voor. Daar is Diakhaté, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos haalt uit met een fantastische trap. Khadam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - België U21 0:2

22e minuut.
De Bruyne geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Moreau de bal. Dhoker is nu in balbezit. Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - België U21 0:3

23e minuut.
Dhoker verovert de bal door een tackle van achteren. Dhoker passt de bal zonder na te denken. Haerbos heeft problemen om de bal te vangen. Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Van Paemel kopt de bal weg. Ponsaerts met een sublieme pass. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - België U21 0:4

35e minuut.
Inworp. De Bruyne met een snelle inworp. Dhoker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhoker geeft een hoge lob. Ponsaerts springt en kopt de bal. Khadam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Salif Mendy rent richting de bal. Engelen verovert de bal door een tackle van achteren. De Mul geeft de bal voor. Habers is nu in balbezit. Habers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Moreau kopt de bal weg. Haerbos rent richting de bal. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - België U21 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal U21 70%, België U21 30%.
Sénégal U21 - België U21 0:5

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dabo komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Khadam trapt de bal weg. Dhoker kopt de bal weg. Daar is Dabo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponsaerts rent richting de bal. Ponsaerts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Habers kopt de bal weg. Haerbos kan de bal niet met de borst controleren. Dhoker probeert naar een medespeler te passen. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Khadam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - België U21 0:6

60e minuut.
Van Paemel komt het veld opgelopen. De Gruyter komt het veld opgelopen. Noyette komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Buitenspel voor Noyette. Goede buitenspelval van de verdediging. Kouoh komt het veld opgelopen. Coulibaly komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Foriers met een harde bal richting middenveld. De Gruyter probeert de bal met de borst te controleren. De Gruyter speelt de bal door. Noyette rent richting de bal. Noyette schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Thioub is nu in balbezit. Van Paemel onderschept slim de pass. Moreau rent richting de bal. Noyette verovert de bal door een tackle van achteren. Noyette draait met de bal, schiet en ... Khadam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Van Paemel is nu in balbezit. Van Paemel draait met de bal, schiet en ... Khadam bokst de bal weg.

72e minuut.
Diakhaté probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dhoker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Gruyter springt en kopt de bal. Ponsaerts maakt een snoekduik en kopt de bal. Khadam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Diakhaté rent richting de bal. Diakhaté geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dhoker zal de hoekschop nemen. Noyette krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De Gruyter speelt de bal door. Van Paemel is nu in balbezit. Diakhaté verovert de bal door een tackle van achteren. Dhoker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhoker haalt uit met een fantastische trap. Khadam bokst de bal weg.

84e minuut.
De Bruyne verovert de bal door een tackle van achteren. De Bruyne geeft de bal voor. Van Paemel rent richting de bal. Van Paemel draait met de bal, schiet en ... Khadam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - België U21 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal U21 70%, België U21 30%.
Sénégal U21 - België U21 0:7