Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South Africa U21 Cuba U21
Africanation Tactiek 4-4-2 equilibrio
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.7 gemiddelde waardering 48.7
average Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis begaat een overtreding. Pereda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Savón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is August, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma rent richting de bal. Salgado onderschept slim de pass. Salgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Walker geeft een hoge lob. Hernández kopt de bal weg. Daar is Duma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
López probeert naar een medespeler te passen. Hernández geeft een hoge lob. Salgado kopt de bal weg. Arias rent richting de bal. Arias schiet op doel. Palesa bokst de bal weg.

31e minuut.
Hernández geeft de bal voor. Salgado is nu in balbezit. Walker onderschept slim de pass. Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Arias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palesa trapt de bal weg van het doel. López kopt de bal weg. Daar is Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sono rent richting de bal. Ulacia verovert de bal door een tackle van achteren. Ulacia geeft de bal voor. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias draait met de bal, schiet en ... Palesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Cuba U21 0:1

39e minuut.
Ulacia speelt de bal door. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández passt de bal met de wreef. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias haalt uit met een fantastische trap. Palesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ulacia rent richting de bal. Ulacia speelt de bal door. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft een hoge lob. Arias springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa U21 72%, Cuba U21 28%.
South Africa U21 - Cuba U21 0:1

46e minuut.
López geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Murape de bal. Arias is nu in balbezit. Arias schiet op doel. Palesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Cuba U21 0:2

52e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. López passt de bal in één keer door. Arias rent richting de bal. Arias haalt uit met een fantastische trap. Palesa probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

55e minuut.
Tovey kopt de bal weg. Klungelig pakt Lewis de bal. Lewis probeert naar een medespeler te passen. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanz komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Gqosha bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murape. Murape krijgt een gele kaart. Arias is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Góngora komt het veld opgelopen. Ulacia komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Palesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arias rent richting de bal. Arias draait met de bal, schiet en ... Palesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. August verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. López geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salgado krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulacia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sono verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado onderschept slim de pass. Salgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arévalo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De la Rosa neemt vlug de vrije trap. Duma met een sublieme pass. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roca komt het veld opgelopen. Robles komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Góngora probeert naar een medespeler te passen. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles passt de bal met de wreef. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Arévalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López is nu in balbezit. López probeert naar een medespeler te passen. Robles rent richting de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap. Palesa bokst de bal weg. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Palesa speelt de bal door. Roca rent richting de bal. Roca passt de bal in één keer door. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Alba geeft de bal voor. Góngora is nu in balbezit. Góngora geeft een lange en hoge pass. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles schiet op doel. Palesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Góngora geeft een hoge lob. Murape heeft problemen om de bal te vangen. Robles rent richting de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap. Palesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Cuba U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa U21 76%, Cuba U21 24%.
South Africa U21 - Cuba U21 0:3