Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 17:00
  • Competitiewedstrijd: U21 Group I
  • Stadion: Cuba U21 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 58967
Cuba U21 Portugal U21
4-4-2 equilibrio Tactiek Tango
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
59.4 gemiddelde waardering 53.8
very good Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
da Atouguia passt de bal in één keer door. Corga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salgado is nu in balbezit. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
da Atouguia met een sublieme pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides begaat een overtreding. Benavides krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado geeft een lange en hoge pass. Arias rent richting de bal. Arias schiet op doel. Tenório probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba U21 - Portugal U21 1:0

14e minuut.
Patriarca speelt de bal door. Fragateiro rent richting de bal. Fragateiro speelt de bal door. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Cordero bokst de bal weg.

32e minuut.
Bernal kopt de bal weg. Oliver is nu in balbezit. Oliver met een sublieme pass. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias schiet op doel. Tenório bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuba U21 49%, Portugal U21 51%.
Cuba U21 - Portugal U21 1:0

56e minuut.
Inworp. López komt het veld opgelopen. Pézinhos komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Doeltrap. Choné komt het veld opgelopen. Teves komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Buitenspel voor Delgado. Goede buitenspelval van de verdediging. Cepero komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Daar is Cervantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Teves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Atouguia is nu in balbezit. da Atouguia haalt uit met een fantastische trap. Cordero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

69e minuut.
Góngora kopt de bal weg. Amador heeft problemen om de bal te vangen. Laboriz is nu in balbezit. Cepero verovert de bal door een tackle van achteren. Cepero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roca komt het veld opgelopen. Marichal komt het veld opgelopen. Savón komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amora komt het veld opgelopen. Guinhenhas komt het veld opgelopen.

80e minuut.
López rent richting de bal. López passt de bal zonder na te denken. Teves is nu in balbezit. Teves schiet op doel. Cordero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
López met een snelle inworp. Bernal rent richting de bal. López is nu in balbezit. López geeft een hoge lob. Marichal springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
López passt de bal met de wreef. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca passt de bal zonder na te denken. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuba U21 44%, Portugal U21 56%.
Cuba U21 - Portugal U21 1:0