Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deutschland U21 Srbija U21
U20-Rivella2_S Tactiek voimjK
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
61.1 gemiddelde waardering 59.8
excellent Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Bunić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Andrić de bal. Segemann is nu in balbezit. Segemann schiet op doel. Zelen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Srbija U21 1:0

9e minuut.
Krivokuća geeft een hoge lob. Häseler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stević. Stević krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mirić verovert de bal door een tackle van achteren. Mirić geeft een lange en hoge pass. Aberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stević verovert de bal door een tackle van achteren. Stević schiet op doel. Boden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Häseler geeft de bal voor. Krivokuća kopt de bal weg. Vujić met een sublieme pass. Batalo is nu in balbezit. Batalo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hoeneß rent richting de bal. Vujić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujić geeft de bal voor. Batalo is nu in balbezit. Batalo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Segemann rent richting de bal. Vujić onderschept slim de pass. Vujić geeft de bal voor. Latinović rent richting de bal. Latinović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland U21 55%, Srbija U21 45%.
Deutschland U21 - Srbija U21 1:0

50e minuut.
Inworp. Guzmann komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Narjes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Auerbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Batalo verovert de bal door een tackle van achteren. Batalo schiet op doel. Boden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deutschland U21 - Srbija U21 1:1

56e minuut.
Krivokuća kopt de bal weg. Auerbach is nu in balbezit. Auerbach geeft de bal voor. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Krivokuća de bal. Eierkicker is nu in balbezit. Eierkicker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Srbija U21 2:1

66e minuut.
Inworp. Cilker komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Hoeneß geeft de bal voor. Zelen probeert naar een medespeler te passen. Guzmann kopt de bal weg. Segemann is nu in balbezit. Segemann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Đuričko komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Georgijević komt het veld opgelopen. Lazić komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Auerbach passt de bal met de wreef. Cilker rent richting de bal. Krivokuća begaat een overtreding. Krivokuća krijgt een gele kaart. Cilker wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Land komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Cilker met de inworp. Land rent richting de bal. Land geeft een lange en hoge pass. Woltemade springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wölfl komt het veld opgelopen. Balach komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland U21 46%, Srbija U21 54%.
Deutschland U21 - Srbija U21 2:1