Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 10:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group A
  • Stadion: Misr U21 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35017
Misr U21 Singapore U21
EGYPT best team Tactiek 1A
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
28 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 35.7
excellent Schieten average
solid Passen average
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Abutreika verovert de bal door een tackle van achteren. Abutreika geeft een lange en hoge pass. Chong probeert de bal met de borst te controleren. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid schiet op doel. Nandan bokst de bal weg.

7e minuut.
Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Gim rent richting de bal. Zaid onderschept slim de pass. Mahmud rent richting de bal. Mahmud schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Abutreika bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutreika met een sublieme pass. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid draait met de bal, schiet en ... Gim probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Doeltrap. Chia trapt de bal weg van het doel. Yasien kopt de bal weg. Zaid rent richting de bal. Zaid haalt uit met een fantastische trap. Nandan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr U21 - Singapore U21 1:0

15e minuut.
Mahmud heeft problemen om de bal te vangen. Abutreika bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud speelt de bal door. Zaid is nu in balbezit. Zaid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gim kopt de bal weg. Sammer rent richting de bal. Sammer passt de bal met de wreef. Mahmud rent richting de bal. Mahmud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Al Shater is nu in balbezit. Al Shater geeft een lange en hoge pass. Zaid is nu in balbezit. Zaid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr U21 - Singapore U21 2:0

29e minuut.
Doeltrap. Gim trapt de bal weg van het doel. Yasien kopt de bal weg. Klungelig pakt Mahmud de bal. Mahmud haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Nandan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sammer met een snelle inworp. Yasien rent richting de bal. Yasien geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jafar met een sublieme pass. Zaid rent richting de bal. Zaid met een sublieme pass. Mahmud is nu in balbezit. Mahmud schiet op doel. Nandan bokst de bal weg.

33e minuut.
Chang kopt de bal weg. Daar is Kanesh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanesh met een sublieme pass. Chang is nu in balbezit. Chang haalt uit met een fantastische trap. El-Azazy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi probeert naar een medespeler te passen. Chang is nu in balbezit. Chang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Misr U21 - Singapore U21 2:1

36e minuut.
Abutreika probeert naar een medespeler te passen. Sammer geeft een lange en hoge pass. Gim kopt de bal weg. Zaid rent richting de bal. Zaid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doqdoq probeert naar een medespeler te passen. Al Shater heeft problemen om de bal te vangen. Al Shater geeft een lange en hoge pass. Zaid is nu in balbezit. Zaid haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr U21 35%, Singapore U21 65%.
Misr U21 - Singapore U21 2:1

47e minuut.
Sammer rent richting de bal. Sammer geeft een hoge lob. Mahmud kopt de bal weg. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Nandan trapt de bal weg. Sammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammer geeft een hoge lob. Abutreika rent richting de bal. Abutreika schiet op doel. Paal!

48e minuut.
Zaid passt de bal met de wreef. Gim rent richting de bal. Mahmud onderschept slim de pass. Mahmud schiet op doel. Nandan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr U21 - Singapore U21 3:1

50e minuut.
Gim rent richting de bal. Mahmud onderschept slim de pass. Mahmud passt de bal zonder na te denken. Zaid rent richting de bal. Zaid haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Abutreika bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutreika probeert naar een medespeler te passen. Mahmud is nu in balbezit. Mahmud draait met de bal, schiet en ... Nandan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Nan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jafar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yasien geeft een lange en hoge pass. Mahmud springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Sammer met een snelle inworp. Yasien bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasien geeft de bal voor. Mahmud krijgt zijn hoofd ertegen. Nandan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Chia de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr U21 - Singapore U21 4:1

60e minuut.
Nandan met een sublieme pass. Jafar kopt de bal weg. Klungelig pakt Chong de bal. Zaid rent richting de bal. Zaid geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. El Mahaly komt het veld opgelopen. Mubarak komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Daar is Nan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abutreika bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutreika probeert naar een medespeler te passen. Mubarak rent richting de bal. Mubarak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Sammer de bal. Sammer geeft een hoge lob. Zaid rent richting de bal. Zaid draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr U21 35%, Singapore U21 65%.
Misr U21 - Singapore U21 4:1