Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deutschland U21 Việt Nam U21
U21-Puschlav Tactiek 4-2-1-3
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
60.1 gemiddelde waardering 58.5
very good Schieten solid
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


14e minuut.
Trung Phúc rent richting de bal. Woltemade onderschept slim de pass. Segemann is nu in balbezit. Segemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Việt Nam U21 1:0

22e minuut.
Hồng Thịnh passt de bal in één keer door. Hoàng Đạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Đạt geeft een hoge lob. Anh Ðức is nu in balbezit. Anh Ðức haalt uit met een fantastische trap. Boden bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deutschland U21 - Việt Nam U21 1:1

24e minuut.
Narbe passt de bal zonder na te denken. Daar is Aberle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Ðức schiet op doel. Boden maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Mangold raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hoeneß komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland U21 44%, Việt Nam U21 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deutschland U21 - Việt Nam U21 1:1

47e minuut.
Hämpke rent richting de bal. Anh Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Narbe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Narbe krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Narbe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trí Thắng is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Narbe. Narbe krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

55e minuut.
Ben-Hatira geeft de bal voor. Thông verovert de bal door een tackle van achteren. Woltemade rent richting de bal. Woltemade haalt uit met een fantastische trap. Trung Anh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Việt Nam U21 2:1

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matoul komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Aberle kopt de bal weg. Huber geeft een hoge lob. Matoul rent richting de bal. Matoul geeft de bal voor. Ben-Hatira springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Trung Anh probeert naar een medespeler te passen. Trí Thắng kopt de bal weg. Daar is Hämpke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Ðức is nu in balbezit. Anh Ðức haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cilker komt het veld opgelopen. Balach komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Balach controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Häseler komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Auerbach geeft een hoge lob. Balach rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thông. Balach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoeneß komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Auerbach geeft een lange en hoge pass. Cilker is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hồng Thịnh. Hồng Thịnh krijgt een gele kaart. Cilker raakt geblesseerd tijdens het duel. Hồng Thịnh speelt de bal door. Hoeneß met een snel genomen vrije trap. Balach maakt een snoekduik en kopt de bal. Trung Anh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Hämpke met een sublieme pass. Hoeneß is nu in balbezit. Hoeneß geeft een hoge lob. Matoul is nu in balbezit. Matoul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland U21 39%, Việt Nam U21 61%.
Deutschland U21 - Việt Nam U21 2:1