Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-06 10:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group A
  • Stadion: Misr U21 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 60000
Misr U21 Srbija U21
EGYPT best team Tactiek voimjA
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
47.1 gemiddelde waardering 53.3
good Schieten very good
solid Passen good
average Verdedigen good


12e minuut.
Stefanović kopt de bal weg. Tomić met een sublieme pass. Georgijević rent richting de bal. Georgijević geeft een hoge lob. Mijatović maakt een snoekduik en kopt de bal. Tahir bokst de bal weg.

19e minuut.
Tomić probeert naar een medespeler te passen. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević speelt de bal door. Mijatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr U21 - Srbija U21 0:1

25e minuut.
Krivokuća met een sublieme pass. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević speelt de bal door. Mijatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Jafar rent richting de bal. Jafar geeft een lange en hoge pass. Žarkov probeert wanhopig de bal te grijpen. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Misr U21 - Srbija U21 1:1

36e minuut.
Inworp. Tomić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević geeft de bal voor. Jafar kopt de bal weg. Tahir bokst de bal weg. Mijatović kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr U21 - Srbija U21 1:2

37e minuut.
Zaid passt de bal in één keer door. Sammer rent richting de bal. Sammer geeft een hoge lob. Abutreika bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutreika haalt uit met een fantastische trap. Žarkov bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Georgijević met een sublieme pass. Mijatović rent richting de bal. El-Romy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatović rent richting de bal. Mijatović schiet op doel. Tahir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Batalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batalo schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Issa bereikt de bal nog maar net als eerste. Issa geeft een hoge lob. Mahmud is nu in balbezit. Mahmud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Misr U21 - Srbija U21 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr U21 66%, Srbija U21 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Misr U21 - Srbija U21 2:2

56e minuut.
Tomić passt de bal met de wreef. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević geeft een hoge lob. Daar is Mijatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijatović geeft de bal voor. Tahir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Tomić met een sublieme pass. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević met een sublieme pass. Mijatović is nu in balbezit. Mijatović haalt uit met een fantastische trap. Tahir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Tomić passt de bal in één keer door. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević speelt de bal door. Mijatović rent richting de bal. Mijatović haalt uit met een fantastische trap. Tahir bokst de bal weg. Batalo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Biserčić komt het veld opgelopen. Bunić komt het veld opgelopen. Stević komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Predić komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Abutreika rent richting de bal. Abutreika passt de bal met de wreef. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid schiet op doel. Žarkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr U21 - Srbija U21 3:2

70e minuut.
Kusovac onderschept slim de pass. Kusovac geeft de bal voor. Yasien bereikt de bal nog maar net als eerste. Stević onderschept slim de pass. Stević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mubarak komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Vujić geeft de bal voor. Jafar probeert de bal aan de voet te houden. Predić kopt de bal weg. Stević is nu in balbezit. Stević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Biserčić passt de bal in één keer door. Stević bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Romy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stević verovert de bal door een tackle van achteren. Stević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Biserčić passt de bal in één keer door. Vujić rent richting de bal. Vujić speelt de bal door. Stević is nu in balbezit. Stević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr U21 70%, Srbija U21 30%.
Misr U21 - Srbija U21 3:2