Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Srbija U21 Misr U21
voimja4 Tactiek EGYPT best team
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
57.5 gemiddelde waardering 51.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Batalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Stević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Romy rent richting de bal. Batalo verovert de bal door een tackle van achteren. Batalo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Jafar geeft een lange en hoge pass. Zaid kopt de bal weg. Krivokuća bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutreika verovert de bal door een tackle van achteren. Abutreika haalt uit met een fantastische trap. Žarkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mahmud rent richting de bal. Mahmud draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Stević is nu in balbezit. Stević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Issa de bal. Batalo rent richting de bal. Batalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Yasien, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomić met een sublieme pass. Al Shater controleert de bal met de borst. Stević rent richting de bal. Stević schiet op doel. Tahir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bunić met de inworp. Dragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragović geeft een lange en hoge pass. Batalo krijgt zijn hoofd ertegen. Tahir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Dragović is nu in balbezit. Dragović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stević de bal. Stević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Misr U21 1:0

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragović rent richting de bal. Dragović geeft een lange en hoge pass. Mijatović maakt een snoekduik en kopt de bal. Tahir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija U21 40%, Misr U21 60%.
Srbija U21 - Misr U21 1:0

46e minuut.
Mahmud probeert naar een medespeler te passen. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mijatović krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Issa geeft een hoge lob. Inworp. Bunić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragović geeft een lange en hoge pass. Stević krijgt zijn hoofd ertegen. Tahir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Al Shater de bal. El-Romy rent richting de bal. Batalo onderschept slim de pass. Batalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Misr U21 2:0

50e minuut.
Dragović met een snelle inworp. Tomić geeft de bal voor. Klungelig pakt Issa de bal. Batalo is nu in balbezit. Batalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sammer speelt de bal door. Abutreika is nu in balbezit. Abutreika geeft een lange en hoge pass. Mahmud rent richting de bal. Mahmud schiet op doel. Žarkov bokst de bal weg.

57e minuut.
Bunić passt de bal zonder na te denken. Batalo is nu in balbezit. El-Romy is nu in balbezit. Batalo onderschept slim de pass. Batalo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mijatović probeert de bal aan de voet te houden. Batalo rent richting de bal. Batalo draait met de bal, schiet en ... Stević probeert de bal aan de voet te houden. Tahir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Lazić komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Dragović probeert naar een medespeler te passen. Lazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazić met een sublieme pass. Bunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zaid stond buitenspel. Latinović komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mijatović passt de bal zonder na te denken. Al Shater is nu in balbezit. Stević onderschept slim de pass. Stević schiet op doel. Tahir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Misr U21 3:0

68e minuut.
Blečić geeft de bal voor. Stević kopt de bal weg. Latinović is nu in balbezit. Latinović geeft een lange en hoge pass. Mijatović rent richting de bal. Tahir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mijatović is nu in balbezit. Mijatović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Misr U21 4:0

70e minuut.
El-Romy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hagaag de bal. Mijatović rent richting de bal. Mijatović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Mubarak komt het veld opgelopen. Đuričko komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bunić rent richting de bal. Bunić passt de bal zonder na te denken. Al Shater rent richting de bal. Latinović onderschept slim de pass. Latinović schiet op doel. Tahir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Dragović passt de bal zonder na te denken. Lazić rent richting de bal. Lazić passt de bal zonder na te denken. Stević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Inworp. Vukadinović komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Issa onderschept slim de pass. Issa geeft een lange en hoge pass. Jafar geeft een hoge lob. Latinović is nu in balbezit. Latinović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Yasien is nu in balbezit. Yasien probeert naar een medespeler te passen. Mubarak rent richting de bal. Mubarak haalt uit met een fantastische trap. Žarkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Misr U21 4:1

89e minuut.
Hagaag onderschept slim de pass. Lazić verovert de bal door een tackle van achteren. Lazić passt de bal met de wreef. Đuričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija U21 22%, Misr U21 78%.
Srbija U21 - Misr U21 4:1