Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nippon U21 Singapore U21
By Antos Tactiek 1A
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 34.6
solid Schieten weak
good Passen average
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Chok bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwazono verovert de bal door een tackle van achteren. Suwazono passt de bal in één keer door. Ienaga heeft problemen om de bal te vangen. Ienaga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Suwazono rent richting de bal. Suwazono passt de bal zonder na te denken. Tashiro probeert naar een medespeler te passen. Sakamoto is nu in balbezit. Sakamoto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Chew met een snelle inworp. Suwazono bereikt de bal nog maar net als eerste. Nan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nan krijgt een gele kaart.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandhi met de inworp. Morishi is nu in balbezit. Kanesh verovert de bal door een tackle van achteren. Kanesh geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Sakoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Watanabe trapt de bal weg van het doel. Ienaga kopt de bal weg. Sakamoto is nu in balbezit. Sakamoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Singapore U21 1:0

34e minuut.
Suwazono kan de bal niet met de borst controleren. Suwazono geeft een lange en hoge pass. Daar is Gim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ienaga rent richting de bal. Ienaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Inworp. Suwazono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tashiro rent richting de bal. Tashiro geeft de bal voor. Sakamoto maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon U21 42%, Singapore U21 58%.
Nippon U21 - Singapore U21 1:0

51e minuut.
Wakabayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tashiro rent richting de bal. Tashiro speelt de bal door. Sakamoto is nu in balbezit. Sakamoto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Tashiro de bal. Tashiro passt de bal met de wreef. Ienaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ienaga haalt uit met een fantastische trap. Nandan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ohi is nu in balbezit. Ohi geeft een hoge lob. Sakamoto is nu in balbezit. Sakamoto schiet op doel. Nandan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Ganase geeft een hoge lob. Inworp. Suwazono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tashiro geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Ohi de bal onder controle te krijgen. Ohi geeft een hoge lob. Chia kan de bal niet met de borst controleren. Sakamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakamoto schiet op doel. Nandan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Chong probeert de bal met de borst te controleren. Ienaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ienaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sakamoto legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Singapore U21 2:0

72e minuut.
Bandhi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tashiro geeft een lange en hoge pass. Sakamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakamoto draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Gim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakamoto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Singapore U21 3:0

75e minuut.
Chok geeft de bal voor. Inworp. Suwazono met de inworp. Tashiro rent richting de bal. Tashiro geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bandhi kopt de bal weg. Suwazono rent richting de bal. Suwazono geeft de bal voor. Wakabayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakabayashi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nandan trapt de bal weg van het doel. Ohi kan de bal niet met de borst controleren. Bandhi is nu in balbezit. Ohi onderschept slim de pass. Ohi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Tashiro is nu in balbezit. Tashiro passt de bal in één keer door. Daar is Gim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakamoto is nu in balbezit. Sakamoto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon U21 29%, Singapore U21 71%.
Nippon U21 - Singapore U21 3:0