Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nippon U21 Srbija U21
By Antos Tactiek voimja3
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
42.8 gemiddelde waardering 54.5
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
solide Verdedigen solide


20e minuut.
Batalo geeft een hoge lob. Suwazono kopt de bal weg. Iličević geeft de bal voor. Lilić rent richting de bal. Lilić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Srbija U21 0:1

32e minuut.
Stefanović geeft een hoge lob. Batalo heeft problemen om de bal te vangen. Ohi bereikt de bal nog maar net als eerste. Batalo verovert de bal door een tackle van achteren. Batalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ichinohe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ienaga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon U21 59%, Srbija U21 41%.
Nippon U21 - Srbija U21 0:1

46e minuut.
Suwazono speelt de bal door. Wakabayashi rent richting de bal. Krivokuća begaat een overtreding. Krivokuća krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Sakoi geeft de bal voor. Tomić kopt de bal weg. Suwazono probeert naar een medespeler te passen. Mirić geeft een lange en hoge pass. Batalo kopt de bal weg. Watanabe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Batalo stond buitenspel. Latinović komt het veld opgelopen. Stević komt het veld opgelopen. Biserčić komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mirić geeft een lange en hoge pass. Predić kopt de bal weg. Latinović rent richting de bal. Latinović haalt uit met een fantastische trap. Watanabe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Srbija U21 0:2

62e minuut.
Sakamoto is nu in balbezit. Stević verovert de bal door een tackle van achteren. Suwazono begaat een overtreding. Suwazono krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Krivokuća geeft een lange en hoge pass. Latinović rent richting de bal. Klungelig pakt Latinović de bal. Latinović schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Srbija U21 0:3

81e minuut.
Stević verovert de bal door een tackle van achteren. Stević passt de bal in één keer door. Latinović rent richting de bal. Latinović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Srbija U21 0:4

88e minuut.
Watanabe speelt de bal door. Tomić is nu in balbezit. Tomić geeft een hoge lob. Stević rent richting de bal. Stević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Mirić rent richting de bal. Met opzet legt Tashiro zijn tegenspeler op de grond. Mirić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Predić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Latinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinović haalt uit met een fantastische trap. Watanabe probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon U21 65%, Srbija U21 35%.
Nippon U21 - Srbija U21 0:4