Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Srbija U21 Nippon U21
voimjK Tactiek By Antos
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
57.3 gemiddelde waardering 46.3
very good Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen solid


19e minuut.
Mirić verovert de bal door een tackle van achteren. Mirić passt de bal zonder na te denken. Akahoshi onderschept slim de pass. Stević rent richting de bal. Stević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Mirić met een sublieme pass. Lazić probeert de bal aan de voet te houden. Latinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Nippon U21 1:0

25e minuut.
Andrić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tashiro met een snelle inworp. Ichinohe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichinohe geeft de bal voor. Voin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Lazić geeft een hoge lob. Stević rent richting de bal. Latinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija U21 32%, Nippon U21 68%.
Srbija U21 - Nippon U21 1:0

46e minuut.
Tomić is nu in balbezit. Ohi verovert de bal door een tackle van achteren. Ohi met een sublieme pass. Latinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinović draait met de bal, schiet en ... Watanabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Watanabe speelt de bal door. Ichinohe rent richting de bal. Vujić begaat een overtreding. Vujić krijgt een gele kaart. Ichinohe moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ichinohe kan niet meer verder spelen. Suwazono komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Blečić geeft een hoge lob. Morishi kopt de bal weg. Tanakadate rent richting de bal. Stević verovert de bal door een tackle van achteren. Stević haalt uit met een fantastische trap. Watanabe bokst de bal weg.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tashiro met een snelle inworp. Lazić rent richting de bal. Suwazono verovert de bal door een tackle van achteren. Suwazono geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mijatović komt het veld opgelopen. Bunić komt het veld opgelopen. Dragović komt het veld opgelopen. Klungelig pakt Sabov de bal. Tashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujić begaat een overtreding. Tashiro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Ienaga controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Đuričko komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Crnojević onderschept slim de pass. Crnojević geeft een lange en hoge pass. Đuričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Nippon U21 2:0

81e minuut.
Sabov geeft de bal voor. Morishi rent richting de bal. Mijatović onderschept slim de pass. Mijatović draait met de bal, schiet en ... Watanabe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Nippon U21 3:0

82e minuut.
Inworp. Tomić met een snelle inworp. Vujić geeft een lange en hoge pass. Đuričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričko schiet op doel. Watanabe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija U21 37%, Nippon U21 63%.
Srbija U21 - Nippon U21 3:0