Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 10:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group A
  • Stadion: Misr U21 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 55757
Misr U21 Deutschland U21
EGYPT best team Tactiek U21-Pitasch
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 60.7
solid Schieten very good
solid Passen very good
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Cilker is nu in balbezit. Cilker passt de bal met de wreef. Matoul rent richting de bal. Matoul geeft een hoge lob. Segemann springt en kopt de bal. Tahir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Aberle geeft een lange en hoge pass. Segemann kopt de bal weg. Sammer kan de bal niet met de borst controleren. Matoul verovert de bal door een tackle van achteren. Matoul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mangold probeert naar een medespeler te passen. Al Shater is nu in balbezit. Cilker verovert de bal door een tackle van achteren. Cilker schiet op doel. Tahir werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Sammer verovert de bal door een tackle van achteren. Sammer passt de bal met de wreef. Yasien speelt de bal door. Abutreika is nu in balbezit. Abutreika haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Yasien bereikt de bal nog maar net als eerste. Narbe onderschept slim de pass. Narbe probeert naar een medespeler te passen. Cilker bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilker haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Segemann probeert de bal aan de voet te houden. Yasien is nu in balbezit. Cilker onderschept slim de pass. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Segemann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Huber onderschept slim de pass. Huber geeft een hoge lob. Cilker kopt de bal weg. Matoul rent richting de bal. Matoul haalt uit met een fantastische trap. Tahir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr U21 72%, Deutschland U21 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Misr U21 - Deutschland U21 0:0

54e minuut.
Mahmud geeft de bal voor. Abutreika bereikt de bal nog maar net als eerste. Narjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutreika onderschept slim de pass. Abutreika schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Huber geeft een lange en hoge pass. Cilker rent richting de bal. Segemann rent richting de bal. Segemann draait met de bal, schiet en ... Tahir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr U21 - Deutschland U21 0:1

56e minuut.
Pahlmann komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoeneß komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mubarak komt het veld opgelopen. Pinder komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wölfl komt het veld opgelopen. Mösler komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Hagaag geeft de bal voor. Hoeneß kopt de bal weg. Wölfl rent richting de bal. Wölfl geeft een hoge lob. Pinder springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Auerbach kopt de bal weg. Daar is Sammer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangold geeft de bal voor. Pinder rent richting de bal. Pinder schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Mösler is nu in balbezit. Mösler met een sublieme pass. Pahlmann is nu in balbezit. Pahlmann draait met de bal, schiet en ... Tahir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr U21 - Deutschland U21 0:2

87e minuut.
Hoeneß geeft een hoge lob. Hagaag kopt de bal weg. Klungelig pakt Issa de bal. Mösler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mösler haalt uit met een fantastische trap. Tahir bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr U21 69%, Deutschland U21 31%.
Misr U21 - Deutschland U21 0:2