Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nippon U21 Deutschland U21
By Antos Tactiek U20-RivellaNIP
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 61.4
solid Schieten formidable
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Ohi onderschept slim de pass. Ohi geeft een lange en hoge pass. Daar is Auerbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wakabayashi is nu in balbezit. Wakabayashi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Boden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Deutschland U21 1:0

5e minuut.
Wakabayashi rent richting de bal. Matoul onderschept slim de pass. Lars met een sublieme pass. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade schiet op doel. Watanabe bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nippon U21 - Deutschland U21 1:1

10e minuut.
Klungelig pakt Aberle de bal. Gonda onderschept slim de pass. Gonda passt de bal zonder na te denken. Sakamoto is nu in balbezit. Sakamoto schiet op doel. Boden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Lars passt de bal met de wreef. Woltemade heeft problemen om de bal te vangen. Tashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade verovert de bal door een tackle van achteren. Woltemade schiet op doel. Watanabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matoul rent richting de bal. Matoul haalt uit met een fantastische trap. Watanabe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morishi heeft problemen om de bal te vangen. Pahlmann is nu in balbezit. Pahlmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Deutschland U21 1:2

14e minuut.
Ohi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Narbe met de inworp. Lars met een sublieme pass. Narbe geeft een hoge lob. Watanabe bokst de bal weg. Pahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Deutschland U21 1:3

27e minuut.
Huber passt de bal met de wreef. Lars rent richting de bal. Lars passt de bal zonder na te denken. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade haalt uit met een fantastische trap. Watanabe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Akahoshi verovert de bal door een tackle van achteren. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade passt de bal zonder na te denken. Pahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Morishi verovert de bal door een tackle van achteren. Morishi geeft een hoge lob. Aberle rent richting de bal. Aberle geeft de bal voor. Pahlmann springt en kopt de bal. Watanabe bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon U21 67%, Deutschland U21 33%.
Nippon U21 - Deutschland U21 1:3

55e minuut.
Aberle is nu in balbezit. Gonda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aberle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Segemann komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Segemann is nu in balbezit. Narbe probeert naar een medespeler te passen. Lars probeert naar een medespeler te passen. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade haalt uit met een fantastische trap. Watanabe bokst de bal weg.

72e minuut.
Lars bereikt de bal nog maar net als eerste. Lars geeft een lange en hoge pass. Segemann is nu in balbezit. Segemann haalt uit met een fantastische trap. Watanabe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Deutschland U21 1:4

76e minuut.
Inworp. Pinder komt het veld opgelopen. Hoeneß komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Aberle onderschept slim de pass. Aberle speelt de bal door. Hoeneß geeft een hoge lob. Pinder rent richting de bal. Pinder schiet op doel. Watanabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Lars passt de bal in één keer door. Hoeneß rent richting de bal. Hoeneß passt de bal zonder na te denken. Woltemade rent richting de bal. Woltemade draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Segemann is nu in balbezit. Pinder rent richting de bal. Pinder draait met de bal, schiet en ... Watanabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Deutschland U21 1:5

87e minuut.
Wölfl komt het veld opgelopen. Balach komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon U21 64%, Deutschland U21 36%.
Nippon U21 - Deutschland U21 1:5