Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Việt Nam U21 Misr U21
4-2-1-3 Tactiek Diamond
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 50.6
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen good


2e minuut.
Thông speelt de bal door. Sammer probeert naar een medespeler te passen. Jafar is nu in balbezit. Jafar geeft een hoge lob. Mahmud springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tahir met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Mahmud de bal. Hồng Thịnh speelt de bal door. Anh Ðức is nu in balbezit. Anh Ðức schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xuân Trường met een snelle inworp. Anh Hưng met een sublieme pass. Hồng Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Đức schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam U21 - Misr U21 1:0

24e minuut.
Xuân Trường verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Trường probeert de bal met de borst te controleren. Xuân Trường probeert naar een medespeler te passen. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Xuân Trường kopt de bal weg. Trí Thắng probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Anh Ðức de bal. Hồng Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Đức schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zaid is nu in balbezit. Zaid passt de bal zonder na te denken. Sammer speelt de bal door. Mahmud rent richting de bal. Mahmud schiet op doel. Trung Anh bokst de bal weg.

29e minuut.
Abd El-Khalek controleert de bal met de borst. Anh Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Ðức met een sublieme pass. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức draait met de bal, schiet en ... Tahir bokst de bal weg.

30e minuut.
Sammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammer passt de bal in één keer door. Trung Phúc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid onderschept slim de pass. Zaid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Issa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hồng Thịnh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anh Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Ðức draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Trí Thắng geeft een lange en hoge pass. Anh Hưng kopt de bal weg. Al Shater heeft problemen om de bal te vangen. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam U21 35%, Misr U21 65%.
Việt Nam U21 - Misr U21 1:0

55e minuut.
Inworp. Hoàng Sửu komt het veld opgelopen. Minh Ngọc komt het veld opgelopen. Hoàng Đạt komt het veld opgelopen. Anh Ðức met de inworp. Hoàng Đạt speelt de bal door. Minh Ngọc rent richting de bal. Minh Ngọc haalt uit met een fantastische trap. Abd El-Khalek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mahmud rent richting de bal. Việt Trung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mahmud is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abutreika komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Anh Hưng geeft de bal voor. Daar is Al Shater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Ngọc rent richting de bal. Minh Ngọc schiet op doel. Tahir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam U21 - Misr U21 2:0

79e minuut.
Thông geeft een hoge lob. Daar is Anh Hưng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd El-Khalek is nu in balbezit. Anh Hưng onderschept slim de pass. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hoàng Đạt controleert de bal met de borst. Jafar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Đạt verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Đạt geeft de bal voor. Minh Ngọc krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Anh Hoàng geeft een hoge lob. Minh Ngọc is nu in balbezit. Minh Ngọc probeert naar een medespeler te passen. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Anh Ðức haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Abd El-Khalek de bal. Issa rent richting de bal. Minh Ngọc onderschept slim de pass. Minh Ngọc schiet op doel. Tahir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam U21 33%, Misr U21 67%.
Việt Nam U21 - Misr U21 2:0