Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Singapore U21 Srbija U21
1A Tactiek voimjK
48% Balbezit 52%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34 gemiddelde waardering 56.9
poor Schieten very good
average Passen very good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Chong trapt de bal weg van het doel. Vujić kopt de bal weg. Mijatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatović geeft een hoge lob. Chok kopt de bal weg. Nandan bokst de bal weg. Stević kan de bal niet met de borst controleren. Chok probeert naar een medespeler te passen. Vujić geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore U21 - Srbija U21 0:1

6e minuut.
Žarkov speelt de bal door. Tomić kopt de bal weg. Stević bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričko rent richting de bal. Đuričko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stević speelt de bal door. Nandan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chok bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričko onderschept slim de pass. Stević is nu in balbezit. Stević haalt uit met een fantastische trap. Nandan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Stević is nu in balbezit. Nan begaat een overtreding. Stević raakt geblesseerd tijdens het duel. Dragović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Đuričko rent richting de bal. Mijatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatović haalt uit met een fantastische trap. Nandan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore U21 - Srbija U21 0:2

20e minuut.
Chia rent richting de bal. Chia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Chia heeft problemen om de bal te vangen. Tomić is nu in balbezit. Tomić met een sublieme pass. Stević is nu in balbezit. Stević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Nan probeert de bal met de borst te controleren. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujić geeft een lange en hoge pass. Stević springt en kopt de bal. Nandan bokst de bal weg.

41e minuut.
Hup rent richting de bal. Dragović onderschept slim de pass. Daar is Dragović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragović geeft een hoge lob. Đuričko krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore U21 - Srbija U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singapore U21 78%, Srbija U21 22%.
Singapore U21 - Srbija U21 0:3

58e minuut.
Vujić passt de bal in één keer door. Mijatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatović passt de bal met de wreef. Stević is nu in balbezit. Stević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Aw rent richting de bal. Đuričko verovert de bal door een tackle van achteren. Đuričko passt de bal met de wreef. Mijatović is nu in balbezit. Mijatović haalt uit met een fantastische trap. Nandan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore U21 - Srbija U21 0:4

63e minuut.
Bunić komt het veld opgelopen. Batalo komt het veld opgelopen. Lazić komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Doeltrap. Latinović komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nandan met een harde bal richting middenveld. Lazić kopt de bal weg. Latinović rent richting de bal. Latinović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Hup de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lazić. Hup is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hup met een snel genomen vrije trap. Blečić heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Lazić de bal. Lazić passt de bal zonder na te denken. Daar is Latinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latinović haalt uit met een fantastische trap. Nandan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore U21 - Srbija U21 0:5

84e minuut.
Nan rent richting de bal. Batalo onderschept slim de pass. Batalo passt de bal in één keer door. Latinović rent richting de bal. Latinović haalt uit met een fantastische trap. Nandan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Latinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore U21 - Srbija U21 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singapore U21 72%, Srbija U21 28%.
Singapore U21 - Srbija U21 0:6