Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 10:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group A
  • Stadion: Misr U21 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 43800
Misr U21 Nippon U21
World Cup - home Tactiek By Antos
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 48
solid Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Yasien probeert naar een medespeler te passen. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Akahoshi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sammer wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Jafar rent richting de bal. Tashiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jafar raakt geblesseerd tijdens het duel. Sammer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zaid springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr U21 - Nippon U21 1:0

12e minuut.
Jafar is nu in balbezit. Jafar passt de bal zonder na te denken. Mahmud rent richting de bal. Mahmud haalt uit met een fantastische trap. Watanabe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr U21 - Nippon U21 2:0

19e minuut.
Tahir probeert naar een medespeler te passen. Tashiro kopt de bal weg. Ichinohe speelt de bal door. Wakabayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakabayashi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tahir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ichinohe verovert de bal door een tackle van achteren. Ichinohe geeft een hoge lob. Daar is Kareem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakamoto rent richting de bal. Sakamoto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Akahoshi controleert de bal met de borst. Mahmud is nu in balbezit. Akahoshi begaat een overtreding. Akahoshi krijgt een gele kaart.

31e minuut.
El-Romy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakamoto verovert de bal door een tackle van achteren. Kareem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sakamoto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tashiro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammer geeft een lange en hoge pass. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr U21 - Nippon U21 3:0

37e minuut.
Yasien probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ichinohe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichinohe passt de bal in één keer door. Sakamoto rent richting de bal. Sakamoto schiet op doel. Tahir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Al Shater geeft een hoge lob. Sakoi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaid. Zaid krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr U21 51%, Nippon U21 49%.
Misr U21 - Nippon U21 3:0

51e minuut.
Morishi is nu in balbezit. Sammer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morishi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Akahoshi met een snel genomen vrije trap. Wakabayashi rent richting de bal. Wakabayashi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Ohi is nu in balbezit. Jafar rent richting de bal. Jafar met een sublieme pass. Mahmud rent richting de bal. Mahmud haalt uit met een fantastische trap. Watanabe bokst de bal weg. Zaid krijgt zijn hoofd ertegen. Watanabe bokst de bal weg. Mahmud springt en kopt de bal. Watanabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Inworp. Abutreika komt het veld opgelopen. Hagaag komt het veld opgelopen. Issa komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ichinohe met de inworp. Tashiro geeft een hoge lob. Sakamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakamoto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr U21 - Nippon U21 3:1

82e minuut.
Sakoi rent richting de bal. Sakoi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yasien zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sammer geeft een lange en hoge pass. Watanabe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Gonda onderschept slim de pass. Issa is nu in balbezit. Gonda onderschept slim de pass. Gonda geeft een lange en hoge pass. Yasien verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Morishi is nu in balbezit. Jafar onderschept slim de pass. Jafar geeft een lange en hoge pass. Abutreika maakt een snoekduik en kopt de bal. Watanabe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr U21 51%, Nippon U21 49%.
Misr U21 - Nippon U21 3:1