Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deutschland U21 Singapore U21
U20-Rivella3 Tactiek 1A
52% Balbezit 48%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 35.5
excellent Schieten weak
very good Passen average
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Daar is Matoul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matoul passt de bal met de wreef. Chia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilker onderschept slim de pass. Cilker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Chong speelt de bal door. Hoeneß bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoeneß passt de bal met de wreef. Segemann rent richting de bal. Segemann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cilker bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilker schiet op doel. Nandan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Singapore U21 1:0

12e minuut.
Chong verovert de bal door een tackle van achteren. Chong geeft een hoge lob. Auerbach geeft een hoge lob. Matoul is nu in balbezit. Matoul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Narbe met een snelle inworp. Hoeneß is nu in balbezit. Hoeneß passt de bal met de wreef. Segemann is nu in balbezit. Segemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Singapore U21 2:0

24e minuut.
Narbe met een snelle inworp. Hoeneß geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Matoul de bal onder controle te krijgen. Segemann is nu in balbezit. Segemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Singapore U21 3:0

26e minuut.
Narbe onderschept slim de pass. Narbe passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Segemann de bal. Matoul is nu in balbezit. Matoul haalt uit met een fantastische trap. Nandan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Narbe met een sublieme pass. Klungelig pakt Cilker de bal. Chia rent richting de bal. Cilker onderschept slim de pass. Cilker geeft een lange en hoge pass. Nandan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Segemann speelt de bal door. Cilker bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Singapore U21 4:0

38e minuut.
Matoul heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chia. Matoul is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Narbe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Segemann springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland U21 23%, Singapore U21 77%.
Deutschland U21 - Singapore U21 4:0

50e minuut.
Narbe met een sublieme pass. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Segemann passt de bal in één keer door. Cilker heeft problemen om de bal te vangen. Cilker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Aw speelt de bal door. Hoeneß probeert naar een medespeler te passen. Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul onderschept slim de pass. Matoul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Narbe probeert naar een medespeler te passen. Segemann rent richting de bal. Daar is Segemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segemann haalt uit met een fantastische trap. Nandan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Singapore U21 5:0

59e minuut.
Balach komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Balach is nu in balbezit. Balach draait met de bal, schiet en ... Ganase probeert de bal aan de voet te houden. Cilker bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilker geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Singapore U21 6:0

61e minuut.
Häseler komt het veld opgelopen. Woltemade komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinder komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Aberle rent richting de bal. Aberle geeft de bal voor. Pinder is nu in balbezit. Pinder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Singapore U21 7:0

71e minuut.
Balach onderschept slim de pass. Balach geeft de bal voor. Woltemade kopt de bal weg. Pinder rent richting de bal. Pinder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Singapore U21 8:0

73e minuut.
Aw geeft de bal voor. Inworp. Huber met de inworp. Häseler rent richting de bal. Häseler geeft een lange en hoge pass. Nandan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Singapore U21 9:0

76e minuut.
Chok verovert de bal door een tackle van achteren. Chok geeft een lange en hoge pass. Hoeneß geeft de bal voor. Woltemade krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Aw de bal. Nandan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wölfl komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Aberle heeft problemen om de bal te vangen. Aberle geeft een lange en hoge pass. Woltemade kopt de bal weg. Pinder is nu in balbezit. Pinder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland U21 23%, Singapore U21 77%.
Deutschland U21 - Singapore U21 9:0