Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pilipinas U21 Belarus U21
4-3-3 (DEF) Tactiek ESR
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.2 gemiddelde waardering 40.3
good Schieten very good
adequate Passen average
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Manlangit bereikt de bal nog maar net als eerste. Manlangit geeft een lange en hoge pass. Daar is Blatun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ongkapin is nu in balbezit. Ongkapin draait met de bal, schiet en ... Rybakou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Cybul’ kopt de bal weg. Daar is Mayoyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liahnovich rent richting de bal. Liahnovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Belarus U21 0:1

6e minuut.
Daar is Manlangit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liahnovich onderschept slim de pass. Orayani bereikt de bal nog maar net als eerste. Liahnovich verovert de bal door een tackle van achteren. Liahnovich schiet op doel. Sabio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Sy rent richting de bal. Svarych is nu in balbezit. Svarych met een sublieme pass. Labatsevich is nu in balbezit. Labatsevich geeft de bal voor. Sabio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Taupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatsevich is nu in balbezit. Met opzet legt Taupo zijn tegenspeler op de grond. Taupo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Dunglao bereikt de bal nog maar net als eerste. Liahnovich verovert de bal door een tackle van achteren. Liahnovich passt de bal in één keer door. Kohan is nu in balbezit. Kohan haalt uit met een fantastische trap. Sabio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cybul’ is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Zakreuski geeft de bal voor. Casibang geeft een hoge lob. Daar is Liagchylau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ongkapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ongkapin draait met de bal, schiet en ... Rybakou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Zakreuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumaloan onderschept slim de pass. Dumaloan probeert naar een medespeler te passen. Ongkapin is nu in balbezit. Ongkapin schiet op doel. Rybakou bokst de bal weg.

40e minuut.
Orayani probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Labatsevich met een snelle inworp. Daar is Kohan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kohan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilipinas U21 42%, Belarus U21 58%.
Pilipinas U21 - Belarus U21 0:1

46e minuut.
Dudka komt het veld opgelopen. Safarevich komt het veld opgelopen. Hubarevich komt het veld opgelopen. Hanarovich komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Dudka rent richting de bal. Dudka met een sublieme pass. Sabio met een sublieme pass. Sy geeft een lange en hoge pass. Dagsaan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Manlangit heeft problemen om de bal te vangen. Safarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Manlangit begaat een overtreding. Safarevich raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Safarevich kan niet meer verder spelen. Naranovich komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Naranovich passt de bal met de wreef. Dudka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudka passt de bal in één keer door. Hubarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubarevich schiet op doel. Sabio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casibang passt de bal zonder na te denken. Laukasz is nu in balbezit. Ongkapin begaat een overtreding. Ongkapin krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Labatsevich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dudka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudka geeft een lange en hoge pass. Hubarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubarevich haalt uit met een fantastische trap. Sabio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Labatsevich rent richting de bal. Labatsevich geeft de bal voor. Casibang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dudka is nu in balbezit. Dudka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Naranovich is nu in balbezit. Dumaloan onderschept slim de pass. Dumaloan probeert naar een medespeler te passen. Manlangit is nu in balbezit. Manlangit geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilipinas U21 43%, Belarus U21 57%.
Pilipinas U21 - Belarus U21 0:1