Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-01 10:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group B
  • Stadion: fc_tex Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 69588
Suomi U21 Moldova U21
Ulos vai tulos? Tactiek Il Modellino
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
59.1 gemiddelde waardering 55
excellent Schieten solid
solid Passen solid
formidable Verdedigen very good


11e minuut.
Koppinen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Santakangas de bal. Santakangas met een sublieme pass. Niinipuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Niinipuro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Santakangas kopt de bal weg. Petander rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cornovan. Cornovan krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Koppinen probeert de bal aan de voet te houden. Suokko verovert de bal door een tackle van achteren. Digolean probeert naar een medespeler te passen. Angheluţov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angheluţov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Niinipuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Niinipuro rent richting de bal. Hännikäinen is nu in balbezit. Hännikäinen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Niinipuro is nu in balbezit. Cornovan begaat een overtreding. Niinipuro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niinipuro met een snel genomen vrije trap. Petander krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cozaru geeft een lange en hoge pass. Hännikäinen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santakangas kopt de bal weg. Petander bereikt de bal nog maar net als eerste. Petander schiet op doel. Brumer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Hännikäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornovan verovert de bal door een tackle van achteren. Vesama met een sublieme pass. Niinipuro rent richting de bal. Niinipuro haalt uit met een fantastische trap. Brumer bokst de bal weg.

36e minuut.
Aalto met een sublieme pass. Santakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Santakangas speelt de bal door. Petander is nu in balbezit. Petander draait met de bal, schiet en ... Brumer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 35%, Moldova U21 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suomi U21 - Moldova U21 0:0

47e minuut.
Niinipuro is nu in balbezit. Digolean tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niinipuro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Niinipuro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Doeltrap. Brumer met een harde bal richting middenveld. Bobeli kopt de bal weg. Niskanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Doeltrap. Sutinen komt het veld opgelopen. Mäenaho komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Buitenspel voor Digolean. Goede buitenspelval van de verdediging. Ciumacenco komt het veld opgelopen. Boiarciuc komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Petander onderschept slim de pass. Petander passt de bal zonder na te denken. Boiarciuc is nu in balbezit. Niinipuro verovert de bal door een tackle van achteren. Niinipuro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Niinipuro kopt de bal weg. Cozaru verovert de bal door een tackle van achteren. Petander kan de bal niet met de borst controleren. Mäenaho rent richting de bal. Mäenaho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerescu komt het veld opgelopen. Goremultă komt het veld opgelopen. Salmenniemi komt het veld opgelopen. Saarenaho komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Vesama bereikt de bal nog maar net als eerste. Digolean onderschept slim de pass. Digolean speelt de bal door. Angheluţov is nu in balbezit. Angheluţov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Inworp. Becciu komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niskanen met een harde bal richting middenveld. Digolean kopt de bal weg. Angheluţov is nu in balbezit. Angheluţov schiet op doel. Niskanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Ahvonen rent richting de bal. Ahvonen geeft een hoge lob. Saarenaho is nu in balbezit. Saarenaho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 46%, Moldova U21 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suomi U21 - Moldova U21 0:0