Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pilipinas U21 Suomi U21
4-3-3 (DEF) Tactiek Joko uppoaa?!
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 54.6
adequate Schieten excellent
average Passen solid
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Kekki rent richting de bal. Kekki speelt de bal door. Hännikäinen is nu in balbezit. Hännikäinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Suomi U21 0:1

5e minuut.
Vesama geeft een lange en hoge pass. Dumaloan kopt de bal weg. Dagsaan is nu in balbezit. Dagsaan draait met de bal, schiet en ... Mutanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pilipinas U21 - Suomi U21 1:1

8e minuut.
Kekki geeft een hoge lob. Aspholm rent richting de bal. Aspholm probeert naar een medespeler te passen. Svärd is nu in balbezit. Svärd haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orayani bereikt de bal nog maar net als eerste. Petander verovert de bal door een tackle van achteren. Petander draait met de bal, schiet en ... Sabio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kekki geeft een lange en hoge pass. Hännikäinen rent richting de bal. Taupo rent richting de bal. Hännikäinen rent richting de bal. Hännikäinen haalt uit met een fantastische trap. Sabio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petander bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Petander bereikt de bal nog maar net als eerste. Petander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Suomi U21 1:2

11e minuut.
Kekki passt de bal zonder na te denken. Korhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Korhola geeft een lange en hoge pass. Hännikäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen haalt uit met een fantastische trap. Sabio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petander bereikt de bal nog maar net als eerste. Petander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Suomi U21 1:3

15e minuut.
Hännikäinen rent richting de bal. Dunglao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hännikäinen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petander wilt de vrije trap nemen. Svärd probeert de bal aan de voet te houden. Sabio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Svärd rent richting de bal. Hännikäinen rent richting de bal. Casibang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casibang krijgt een gele kaart. Hännikäinen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petander zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hännikäinen is nu in balbezit. Hännikäinen haalt uit met een fantastische trap. Sabio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Mayoyo geeft de bal voor. Koppinen kopt de bal weg. Manlangit probeert naar een medespeler te passen. Svärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Svärd draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Inworp. Korhola met een snelle inworp. Kekki is nu in balbezit. Kekki geeft een hoge lob. Hännikäinen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Svärd met een sublieme pass. Hännikäinen rent richting de bal. Hännikäinen passt de bal zonder na te denken. Petander is nu in balbezit. Petander schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hännikäinen is nu in balbezit. Hännikäinen passt de bal in één keer door. Daar is Svärd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svärd draait met de bal, schiet en ... Sabio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Suomi U21 1:4

35e minuut.
Ongkapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen verovert de bal door een tackle van achteren. Hännikäinen passt de bal met de wreef. Petander rent richting de bal. Petander draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilipinas U21 71%, Suomi U21 29%.
Pilipinas U21 - Suomi U21 1:4

48e minuut.
Daar is Petander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petander passt de bal zonder na te denken. Daar is Hännikäinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hännikäinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Suomi U21 1:5

49e minuut.
Ongkapin passt de bal in één keer door. Mayoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayoyo geeft een hoge lob. Kekki rent richting de bal. Kekki geeft een lange en hoge pass. Sabio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hännikäinen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Suomi U21 1:6

53e minuut.
Korhola passt de bal met de wreef. Kekki rent richting de bal. Kekki passt de bal zonder na te denken. Petander bereikt de bal nog maar net als eerste. Petander draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Doeltrap. Noronen komt het veld opgelopen. Santakangas komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Santakangas probeert naar een medespeler te passen. Korhola rent richting de bal. Korhola speelt de bal door. Hännikäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Svärd heeft problemen om de bal te vangen. Svärd passt de bal in één keer door. Mayoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petander verovert de bal door een tackle van achteren. Petander draait met de bal, schiet en ... Sabio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Suomi U21 1:7

73e minuut.
Inworp. Saarenaho komt het veld opgelopen. Porttila komt het veld opgelopen. Sy met een snelle inworp. Saarenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenaho passt de bal zonder na te denken. Porttila bereikt de bal nog maar net als eerste. Porttila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Suomi U21 1:8

77e minuut.
Korhola geeft een hoge lob. Saarenaho heeft problemen om de bal te vangen. Taupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenaho verovert de bal door een tackle van achteren. Saarenaho schiet op doel. Sabio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saarenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenaho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Suomi U21 1:9

82e minuut.
Santakangas speelt de bal door. Korhola is nu in balbezit. Korhola speelt de bal door. Daar is Porttila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porttila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Koppinen geeft een hoge lob. Kekki controleert de bal met de borst. Kekki met een sublieme pass. Saarenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenaho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Porttila is nu in balbezit. Porttila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Suomi U21 1:10

89e minuut.
Casibang passt de bal in één keer door. Noronen rent richting de bal. Noronen geeft een hoge lob. Saarenaho heeft problemen om de bal te vangen. Saarenaho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilipinas U21 80%, Suomi U21 20%.
Pilipinas U21 - Suomi U21 1:10