Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indonesia U21 Suomi U21
ngentot goblokk Tactiek Joko uppoaa?!
51% Balbezit 49%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
50.8 gemiddelde waardering 56.2
solid Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Niinipuro rent richting de bal. Mäenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Niinipuro rent richting de bal. Mäenaho rent richting de bal. Mäenaho haalt uit met een fantastische trap. Muis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Niinipuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Niinipuro geeft de bal voor. Klungelig pakt Mäenaho de bal. Petander bereikt de bal nog maar net als eerste. Petander schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mäenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Niinipuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäenaho rent richting de bal. Niinipuro geeft de bal voor. Klungelig pakt Petander de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sutinen met de inworp. Orasniemi rent richting de bal. Orasniemi passt de bal in één keer door. Niinipuro is nu in balbezit. Niinipuro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Orasniemi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mäenaho de bal. Petander rent richting de bal. Petander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - Suomi U21 0:1

31e minuut.
Fajar rent richting de bal. Koppinen verovert de bal door een tackle van achteren. Sutinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutinen geeft een hoge lob. Mäenaho krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Isharudin heeft problemen om de bal te vangen. Isharudin passt de bal met de wreef. Koppinen probeert naar een medespeler te passen. Sutinen geeft een hoge lob. Mäenaho springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia U21 71%, Suomi U21 29%.
Indonesia U21 - Suomi U21 0:1

46e minuut.
Lambe komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Febiana passt de bal met de wreef. Prinanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinanto geeft de bal voor. Petander is nu in balbezit. Petander schiet op doel. Muis bokst de bal weg.

50e minuut.
Petander bereikt de bal nog maar net als eerste. Petander geeft een lange en hoge pass. Febiana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niinipuro rent richting de bal. Niinipuro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - Suomi U21 0:2

58e minuut.
Koppinen passt de bal met de wreef. Sutinen is nu in balbezit. Sutinen met een sublieme pass. Mäenaho is nu in balbezit. Mäenaho schiet op doel. Muis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mäenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäenaho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Santakangas komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Orasniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orasniemi passt de bal in één keer door. Santakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Santakangas geeft de bal voor. Petander springt en kopt de bal. Muis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mäenaho rent richting de bal. Mäenaho haalt uit met een fantastische trap. Muis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - Suomi U21 0:3

65e minuut.
Inworp. Jaelani komt het veld opgelopen. Suparhan komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salmenniemi komt het veld opgelopen. Niemi komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Febiana speelt de bal door. Mandra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ahvonen. Mandra wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

88e minuut.
Doeltrap. Runturambi komt het veld opgelopen. Mulyono komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Mandra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Febiana geeft de bal voor. Daar is Salmenniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajar is nu in balbezit. Fajar draait met de bal, schiet en ... Niskanen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia U21 72%, Suomi U21 28%.
Indonesia U21 - Suomi U21 0:3