Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pilipinas U21 Moldova U21
4-3-3 (DEF) Tactiek Abbasso!
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 51.2
average Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen good


2e minuut.
Angheluţov is nu in balbezit. Angheluţov speelt de bal door. Belicov rent richting de bal. Belicov geeft een hoge lob. Bobeli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Moldova U21 0:1

3e minuut.
Catrecico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cerescu komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Belicov speelt de bal door. Angheluţov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angheluţov met een sublieme pass. Coval rent richting de bal. Coval draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Moldova U21 0:2

31e minuut.
Belicov passt de bal met de wreef. Angheluţov speelt de bal door. Coval is nu in balbezit. Bobeli is nu in balbezit. Bobeli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Moldova U21 0:3

35e minuut.
Cornovan rent richting de bal. Cornovan passt de bal in één keer door. Macadangal heeft problemen om de bal te vangen. Angheluţov verovert de bal door een tackle van achteren. Angheluţov geeft een hoge lob. Taupo bokst de bal weg. Coval bereikt de bal nog maar net als eerste. Coval draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Orayani de bal onder controle te krijgen. Taupo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Angheluţov bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Talmazan neemt de hoekschop. Coval krijgt zijn hoofd ertegen. Taupo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Moldova U21 0:4

38e minuut.
Belicov geeft een lange en hoge pass. Coval bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayoyo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mayoyo krijgt een gele kaart. Coval is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bobeli kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Moldova U21 0:5

44e minuut.
Cornovan verovert de bal door een tackle van achteren. Cornovan geeft een lange en hoge pass. Bobeli kopt de bal weg. Coval rent richting de bal. Coval draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Angheluţov passt de bal zonder na te denken. Daar is Bobeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobeli geeft een hoge lob. Coval is nu in balbezit. Coval draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilipinas U21 67%, Moldova U21 33%.
Pilipinas U21 - Moldova U21 0:5

52e minuut.
Macadangal is nu in balbezit. Macadangal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talmazan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belicov geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Inworp. Becciu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Bobeli is nu in balbezit. Bobeli geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Angheluţov de bal onder controle te krijgen. Coval is nu in balbezit. Coval schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Becciu kopt de bal weg. Coval rent richting de bal. Coval passt de bal met de wreef. Bobeli rent richting de bal. Bobeli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Talmazan rent richting de bal. Talmazan geeft de bal voor. Daar is Gangan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coval rent richting de bal. Coval draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Durleştian komt het veld opgelopen. Ciumacenco komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Cerescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cerescu passt de bal zonder na te denken. Becciu is nu in balbezit. Becciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Moldova U21 0:6

73e minuut.
Manlangit bereikt de bal nog maar net als eerste. Angheluţov verovert de bal door een tackle van achteren. Angheluţov geeft een lange en hoge pass. Coval rent richting de bal. Coval draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ciumacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunglao legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciumacenco raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciumacenco neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Moldova U21 0:7

74e minuut.
Klungelig pakt Ongkapin de bal. Manlangit is nu in balbezit. Manlangit passt de bal met de wreef. Ciumacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumacenco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goremultă komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Angheluţov passt de bal met de wreef. Talmazan met een sublieme pass. Goremultă rent richting de bal. Goremultă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Moldova U21 0:8

80e minuut.
Ciumacenco rent richting de bal. Talmazan rent richting de bal. Angheluţov speelt de bal door. Ciumacenco is nu in balbezit. Ciumacenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Moldova U21 0:9

82e minuut.
Macadangal probeert de bal met de borst te controleren. Macadangal geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Crişciuc de bal onder controle te krijgen. Terre rent richting de bal. Terre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Manlangit geeft een hoge lob. Costenco speelt de bal door. Talmazan kopt de bal weg. Ciumacenco rent richting de bal. Ciumacenco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Casibang is nu in balbezit. Angheluţov onderschept slim de pass. Angheluţov speelt de bal door. Ciumacenco rent richting de bal. Ciumacenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Moldova U21 0:10

86e minuut.
Casibang passt de bal met de wreef. Talmazan rent richting de bal. Macadangal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macadangal krijgt een gele kaart. Talmazan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Becciu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Talmazan rent richting de bal. Talmazan geeft een hoge lob. Goremultă maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciumacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orayani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciumacenco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Angheluţov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilipinas U21 70%, Moldova U21 30%.
Pilipinas U21 - Moldova U21 0:10