Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lietuva U21 Belarus U21
It`s late... Tactiek M
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
51.7 gemiddelde waardering 39.7
very good Schieten good
very good Passen average
very good Verdedigen good


44e minuut.
Palevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakreuski verovert de bal door een tackle van achteren. Zakreuski probeert naar een medespeler te passen. Bykovas rent richting de bal. Bykovas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva U21 54%, Belarus U21 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lietuva U21 - Belarus U21 0:0

46e minuut.
Bersenas komt het veld opgelopen. Šefronas komt het veld opgelopen. Calzonas komt het veld opgelopen. Medinskas komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šefronas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bersenas speelt de bal door. Daar is Bykovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bykovas schiet op doel. Rybakou bokst de bal weg.

49e minuut.
Calzonas onderschept slim de pass. Calzonas passt de bal in één keer door. Šefronas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šefronas met een sublieme pass. Bykovas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Belarus U21 1:0

50e minuut.
Buitenspel voor Hubarevich. Goede buitenspelval van de verdediging. Sausalis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Liagchylau de bal. Medinskas rent richting de bal. Medinskas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Daar is Šefronas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pir`janovich is nu in balbezit. Pir`janovich met een sublieme pass. Hubarevich is nu in balbezit. Hubarevich schiet op doel. Taurinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Skiecenis verovert de bal door een tackle van achteren. Skiecenis speelt de bal door. Tarasevich is nu in balbezit. Bykovas rent richting de bal. Bykovas haalt uit met een fantastische trap. Rybakou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Zalimski heeft problemen om de bal te vangen. Lukašovas is nu in balbezit. Lukašovas geeft een lange en hoge pass. Medinskas rent richting de bal. Medinskas haalt uit met een fantastische trap. Rybakou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ozerovas komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Skiecenis passt de bal in één keer door. Liagchylau is nu in balbezit. Bykovas verovert de bal door een tackle van achteren. Medinskas rent richting de bal. Medinskas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Šefronas passt de bal met de wreef. Bersenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bersenas de bal. Bersenas schiet op doel. Rybakou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Belarus U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva U21 24%, Belarus U21 76%.
Lietuva U21 - Belarus U21 2:0