Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pilipinas U21 Indonesia U21
4-3-3 (DEF) Tactiek ngentot goblokk
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.4 gemiddelde waardering 50.8
adequate Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Manlangit heeft problemen om de bal te vangen. Fajar bereikt de bal nog maar net als eerste. Casibang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Casibang krijgt een gele kaart. Fajar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Isharudin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Astanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Astanto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Jatinegara geeft een lange en hoge pass. Lessy heeft problemen om de bal te vangen. Dunglao rent richting de bal. Lessy verovert de bal door een tackle van achteren. Lessy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Mandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy rent richting de bal. Lessy probeert naar een medespeler te passen. Fajar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Indonesia U21 0:1

17e minuut.
Isharudin passt de bal met de wreef. Fajar is nu in balbezit. Fajar probeert naar een medespeler te passen. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sabio trapt de bal weg van het doel. Sy kopt de bal weg. Prinanto is nu in balbezit. Ongkapin onderschept slim de pass. Ongkapin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Taupo is nu in balbezit. Fajar verovert de bal door een tackle van achteren. Fajar probeert naar een medespeler te passen. Lessy rent richting de bal. Lessy draait met de bal, schiet en ... Sabio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Daar is Mayoyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayoyo speelt de bal door. Dunglao rent richting de bal. Fajar onderschept slim de pass. Fajar schiet op doel. Sabio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Isharudin kopt de bal weg. Orayani rent richting de bal. Lessy verovert de bal door een tackle van achteren. Lessy schiet op doel. Sabio probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sy rent richting de bal. Sy met een sublieme pass. Isharudin met een sublieme pass. Fajar rent richting de bal. Fajar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Baldo Bento is nu in balbezit. Sy verovert de bal door een tackle van achteren. Sy geeft een lange en hoge pass. Lambe met een sublieme pass. Prinanto heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilipinas U21 64%, Indonesia U21 36%.
Pilipinas U21 - Indonesia U21 0:1

46e minuut.
Yakob komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Yakob geeft een hoge lob. Daar is Dunglao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yakob geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Astanto krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Klungelig pakt Astanto de bal. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayoyo verovert de bal door een tackle van achteren. Astanto onderschept slim de pass. Astanto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Orayani geeft de bal voor. Jatinegara is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manlangit. Manlangit krijgt een gele kaart. Jatinegara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jatinegara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lessy kopt de bal weg. Fajar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Yakob geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Taupo de bal onder controle te krijgen. Lessy kopt de bal weg. Astanto rent richting de bal. Astanto draait met de bal, schiet en ... Sabio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lessy is nu in balbezit. Lessy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Indonesia U21 0:2

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Febiana komt het veld opgelopen. Jaelani komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Febiana geeft een hoge lob. Astanto rent richting de bal. Mayoyo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Astanto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mandra neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Taupo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajar verovert de bal door een tackle van achteren. Yakob rent richting de bal. Yakob geeft een lange en hoge pass. Lessy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Indonesia U21 0:3

85e minuut.
Yakob verovert de bal door een tackle van achteren. Yakob passt de bal in één keer door. Lessy is nu in balbezit. Fajar rent richting de bal. Fajar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Runturambi komt het veld opgelopen. Mulyono komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Jaelani speelt de bal door. Fajar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajar passt de bal in één keer door. Runturambi is nu in balbezit. Runturambi haalt uit met een fantastische trap. Sabio bokst de bal weg. Fajar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Indonesia U21 0:4

90e minuut.
Febiana geeft een hoge lob. Runturambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunglao speelt de bal door. Runturambi is nu in balbezit. Runturambi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas U21 - Indonesia U21 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilipinas U21 66%, Indonesia U21 34%.
Pilipinas U21 - Indonesia U21 0:5