Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magyarország U21 USA U21
A1R Tactiek 5-3-2 line
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 56.2
solid Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


15e minuut.
Kozar passt de bal met de wreef. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits verovert de bal door een tackle van achteren. Kozar verovert de bal door een tackle van achteren. Kozar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kubala probeert de bal aan de voet te houden. Kövecses is nu in balbezit. Kubala is nu in balbezit. Kövecses rent richting de bal. Kövecses haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - USA U21 1:0

20e minuut.
Cherundolo passt de bal zonder na te denken. Lascody geeft de bal voor. Cochrane kopt de bal weg. Kozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Tábori rent richting de bal. Cherundolo verovert de bal door een tackle van achteren. Cherundolo speelt de bal door. Kozar is nu in balbezit. Kozar haalt uit met een fantastische trap. Szakály probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kammerer is nu in balbezit. Kammerer geeft een lange en hoge pass. Kubala is nu in balbezit. Kubala draait met de bal, schiet en ... Coyle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - USA U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország U21 53%, USA U21 47%.
Magyarország U21 - USA U21 2:0

46e minuut.
Lajtai komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Lascody probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baldwin de bal. Baldwin passt de bal met de wreef. Kozar rent richting de bal. Kozar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Califf komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schwarcz komt het veld opgelopen. Kerepeczky komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Key is nu in balbezit. Key met een sublieme pass. Baldwin geeft een hoge lob. Daar is Kozar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozar draait met de bal, schiet en ... Szakály verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - USA U21 2:1

65e minuut.
Cox komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Hofbauer rent richting de bal. Hofbauer geeft de bal voor. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magyarország U21 - USA U21 2:2

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fisher komt het veld opgelopen. Salter komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Kerepeczky heeft problemen om de bal te vangen. Kerepeczky geeft een lange en hoge pass. Lascody heeft problemen om de bal te vangen. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország U21 56%, USA U21 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magyarország U21 - USA U21 2:2