Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scotland U21 al-Jazā’ir U21
MAG v2 Tactiek 442 USA
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 54.2
solide Schieten solide
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
McGhee is nu in balbezit. McBride rent richting de bal. Khendu maakt een afschuwelijke overtreding. Khendu krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Saïfi is nu in balbezit. MacConnach verovert de bal door een tackle van achteren. MacConnach passt de bal met de wreef. MacMonies bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMonies draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yahia-Chérif komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland U21 61%, al-Jazā’ir U21 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scotland U21 - al-Jazā’ir U21 0:0

46e minuut.
Semghoun komt het veld opgelopen. Mokhtar komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bryce komt het veld opgelopen. Marauders komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Saïfi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yahia-Chérif rent richting de bal. Yahia-Chérif geeft een lange en hoge pass. Daar is Boulmerka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boulmerka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Watt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Semghoun geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yahia-Chérif krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Liabes passt de bal zonder na te denken. Watt rent richting de bal. Boulmerka is nu in balbezit. Boulmerka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland U21 - al-Jazā’ir U21 0:1

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bryce stond buitenspel. Ouadah neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Cooper de bal. Yahia-Chérif bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia-Chérif schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
MacSweeney geeft een lange en hoge pass. Bridji rent richting de bal. McGhee verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. MacMonies neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Marauders met de inworp. MacMonies geeft de bal voor. McGhee rent richting de bal. McGhee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scotland U21 - al-Jazā’ir U21 1:1

83e minuut.
MacAdie met een sublieme pass. MacMonies bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMonies passt de bal zonder na te denken. McGhee is nu in balbezit. McGhee haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saïdoun komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland U21 54%, al-Jazā’ir U21 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scotland U21 - al-Jazā’ir U21 1:1