Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scotland U21 Magyarország U21
mag Tactiek A_9A
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 55.9
good Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen excellent


11e minuut.
Kerepeczky geeft een lange en hoge pass. MacCowan is nu in balbezit. Rózsa verovert de bal door een tackle van achteren. Rózsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland U21 - Magyarország U21 0:1

12e minuut.
Kammerer verovert de bal door een tackle van achteren. Kammerer passt de bal zonder na te denken. Watt rent richting de bal. Kövecses onderschept slim de pass. Kövecses schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kövecses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövecses schiet op doel. MacMutrie bokst de bal weg.

18e minuut.
Gálvölgyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koszta rent richting de bal. Koszta passt de bal met de wreef. Kövecses is nu in balbezit. Kövecses draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Schindler kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacWhirter met de inworp. MacAdie geeft een lange en hoge pass. McGhee springt en kopt de bal. Kőtörő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
MacWhirter rent richting de bal. Kammerer onderschept slim de pass. Kammerer geeft de bal voor. Kövecses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövecses draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
MacAdie geeft een lange en hoge pass. Bolla kopt de bal weg. Kammerer speelt de bal door. Kövecses rent richting de bal. Kövecses draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gálvölgyi is nu in balbezit. Gálvölgyi met een sublieme pass. MacMonies heeft problemen om de bal te vangen. Kövecses rent richting de bal. Kövecses draait met de bal, schiet en ... MacMutrie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Watt met een sublieme pass. Klungelig pakt MacSweeney de bal. Kövecses rent richting de bal. Kövecses draait met de bal, schiet en ... MacMutrie bokst de bal weg.

42e minuut.
Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits geeft een hoge lob. Kerepeczky probeert naar een medespeler te passen. Rózsa is nu in balbezit. Rózsa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland U21 56%, Magyarország U21 44%.
Scotland U21 - Magyarország U21 0:1

46e minuut.
Harangi komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits passt de bal zonder na te denken. Harangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harangi geeft een hoge lob. Kövecses springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Gálvölgyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacAdie probeert naar een medespeler te passen. Watt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövecses onderschept slim de pass. Kövecses draait met de bal, schiet en ... MacMutrie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Inworp. Egerszegi komt het veld opgelopen. Tábori komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bryce komt het veld opgelopen. MacBeath komt het veld opgelopen. Jordan komt het veld opgelopen.

67e minuut.
MacMonies rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harangi. MacMonies raakt geblesseerd tijdens het duel. MacMonies zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. McGhee maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
MacAdie probeert naar een medespeler te passen. Bryce is nu in balbezit. Bryce passt de bal met de wreef. MacBeath rent richting de bal. MacBeath haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
MacAdie speelt de bal door. MacBeath rent richting de bal. Lajtai begaat een overtreding. MacBeath is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. MacMonies neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kőtörő probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacBeath rent richting de bal. MacBeath schiet op doel. Kőtörő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. McGhee is nu in balbezit. McGhee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scotland U21 - Magyarország U21 1:1

85e minuut.
Watt onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harangi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kövecses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövecses haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gálvölgyi geeft een hoge lob. MacAdie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jordan kopt de bal weg. Harangi probeert de bal met de borst te controleren. Harangi haalt uit met een fantastische trap. MacMutrie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland U21 58%, Magyarország U21 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scotland U21 - Magyarország U21 1:1