Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lëtzebuerg U21 al-Jazā’ir U21
Lëtzebuerg Tactiek 4222
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.5 gemiddelde waardering 51
matig Schieten zeer goed
zwak Passen solide
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Semghoun passt de bal met de wreef. Boulmerka is nu in balbezit. Boulmerka geeft een hoge lob. Laredj bereikt de bal nog maar net als eerste. Laredj draait met de bal, schiet en ... Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Gerson is nu in balbezit. Laredj verovert de bal door een tackle van achteren. Laredj speelt de bal door. Boulmerka rent richting de bal. Boulmerka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saïfi met een snelle inworp. Laredj met een sublieme pass. Saïfi rent richting de bal. Saïfi geeft een hoge lob. Félix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Laredj passt de bal met de wreef. Saïfi rent richting de bal. Saïfi geeft een lange en hoge pass. Boulmerka springt en kopt de bal. Félix werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg U21 - al-Jazā’ir U21 0:1

27e minuut.
Konsbrück geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bridji de bal. Bidinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidinger draait met de bal, schiet en ... Salem probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Boulmerka kopt de bal weg. Semghoun rent richting de bal. Semghoun passt de bal met de wreef. Boulmerka heeft problemen om de bal te vangen. Boulmerka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Khendu is nu in balbezit. Saïfi geeft een lange en hoge pass. Laredj is nu in balbezit. Laredj draait met de bal, schiet en ... Félix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Khendu is nu in balbezit. Daar is Saïfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saïfi passt de bal met de wreef. Laredj bereikt de bal nog maar net als eerste. Laredj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Staudt is nu in balbezit. Staudt geeft een lange en hoge pass. Daar is Laredj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laredj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg U21 - al-Jazā’ir U21 0:2

42e minuut.
Semghoun probeert naar een medespeler te passen. Berthelemy heeft problemen om de bal te vangen. Laredj bereikt de bal nog maar net als eerste. Laredj draait met de bal, schiet en ... Félix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg U21 - al-Jazā’ir U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lëtzebuerg U21 82%, al-Jazā’ir U21 18%.
Lëtzebuerg U21 - al-Jazā’ir U21 0:3

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Félix trapt de bal weg van het doel. Konsbrück kopt de bal weg. Boulmerka is nu in balbezit. Boulmerka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Boulmerka is nu in balbezit. Laredj rent richting de bal. Laredj passt de bal zonder na te denken. Boulmerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulmerka schiet op doel. Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bossi probeert de bal aan de voet te houden. Boulmerka rent richting de bal. Boulmerka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Semghoun met de inworp. Boulmerka rent richting de bal. Duchene rent richting de bal. Boulmerka verovert de bal door een tackle van achteren. Boulmerka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Laredj bereikt de bal nog maar net als eerste. Laredj geeft de bal voor. Boulmerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulmerka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg U21 - al-Jazā’ir U21 0:4

57e minuut.
Khendu geeft een hoge lob. Staudt is nu in balbezit. Staudt geeft een lange en hoge pass. Boulmerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulmerka haalt uit met een fantastische trap. Félix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Semghoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Semghoun passt de bal met de wreef. Boulmerka is nu in balbezit. Boulmerka schiet op doel. Félix werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg U21 - al-Jazā’ir U21 0:5

62e minuut.
Bencheikh speelt de bal door. Mokhtar heeft problemen om de bal te vangen. Ouadah geeft een hoge lob. Laredj bereikt de bal nog maar net als eerste. Laredj haalt uit met een fantastische trap. Félix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg U21 - al-Jazā’ir U21 0:6

64e minuut.
Semghoun passt de bal zonder na te denken. Saïfi is nu in balbezit. Saïfi passt de bal met de wreef. Boulmerka rent richting de bal. Boulmerka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mokhtar speelt de bal door. Saïfi is nu in balbezit. Saïfi met een sublieme pass. Laredj is nu in balbezit. Laredj schiet op doel. Félix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saïdoun komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Konsbrück controleert de bal met de borst. Semghoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Engelmann krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Semghoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Semghoun geeft een lange en hoge pass. Saïdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïdoun draait met de bal, schiet en ... Félix werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg U21 - al-Jazā’ir U21 0:7

77e minuut.
Berthelemy heeft problemen om de bal te vangen. Saïfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïfi passt de bal in één keer door. Saïdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïdoun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mokhtar kopt de bal weg. Semghoun rent richting de bal. Semghoun probeert naar een medespeler te passen. Boulmerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulmerka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Buitenspel voor Saïdoun. Goede buitenspelval van de verdediging. Staudt neemt vlug de vrije trap. Mokhtar kopt de bal weg. Boulmerka controleert de bal met de borst. Boulmerka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lëtzebuerg U21 83%, al-Jazā’ir U21 17%.
Lëtzebuerg U21 - al-Jazā’ir U21 0:7