Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al-Jazā’ir U21 Lëtzebuerg U21
EAU Tactiek Lëtzebuerg
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.3 gemiddelde waardering 33.5
very good Schieten average
very good Passen weak
good Verdedigen average


2e minuut.
Mokhtar met een sublieme pass. Daar is Cazzaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazzaro geeft een lange en hoge pass. Liabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Liabes geeft een lange en hoge pass. Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Fahas verovert de bal door een tackle van achteren. Fahas met een sublieme pass. Boulmerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulmerka schiet op doel. Duchene probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Saïfi met een sublieme pass. Laredj bereikt de bal nog maar net als eerste. Laredj passt de bal in één keer door. Boulmerka is nu in balbezit. Boulmerka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Engelmann rent richting de bal. Boulmerka onderschept slim de pass. Boulmerka met een sublieme pass. Fahas rent richting de bal. Fahas draait met de bal, schiet en ... Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Laredj speelt de bal door. Fahas rent richting de bal. Fahas passt de bal met de wreef. Boulmerka rent richting de bal. Boulmerka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bencheikh is nu in balbezit. Bencheikh geeft de bal voor. Saïfi kopt de bal weg. Laredj rent richting de bal. Laredj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Saïfi geeft een lange en hoge pass. Boulmerka heeft problemen om de bal te vangen. Duchene rent richting de bal. Boulmerka verovert de bal door een tackle van achteren. Boulmerka schiet op doel. Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Berthelemy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Lëtzebuerg U21 1:0

33e minuut.
Berthelemy geeft een hoge lob. Mokhtar is nu in balbezit. Mokhtar geeft de bal voor. Laredj springt en kopt de bal. Boulmerka controleert de bal met de borst. Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boulmerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulmerka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Lëtzebuerg U21 2:0

34e minuut.
Yahia-Chérif komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Boulmerka geeft een hoge lob. Saïfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïfi passt de bal in één keer door. Yahia-Chérif bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia-Chérif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Knell bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïfi onderschept slim de pass. Saïfi speelt de bal door. Yahia-Chérif rent richting de bal. Yahia-Chérif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Lëtzebuerg U21 3:0

40e minuut.
Janvier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fahas met een snelle inworp. Liabes geeft een lange en hoge pass. Yahia-Chérif maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Saïfi rent richting de bal. Saïfi geeft een lange en hoge pass. Fahas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahas geeft een lange en hoge pass. Yahia-Chérif springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Lëtzebuerg U21 4:0

42e minuut.
Saïfi geeft een hoge lob. Fahas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahas met een sublieme pass. Boulmerka rent richting de bal. Boulmerka haalt uit met een fantastische trap. Félix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Duchene rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Lëtzebuerg U21 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir U21 25%, Lëtzebuerg U21 75%.
al-Jazā’ir U21 - Lëtzebuerg U21 5:0

46e minuut.
Semghoun komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Konsbrück speelt de bal door. Knell bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïfi rent richting de bal. Saïfi geeft de bal voor. Bossi controleert de bal met de borst. Félix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bossi is nu in balbezit. Bossi geeft een hoge lob. Saïfi kan de bal niet met de borst controleren. Saïfi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bossi kopt de bal weg. Liabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Liabes geeft de bal voor. Boulmerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulmerka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Lëtzebuerg U21 6:0

66e minuut.
Semghoun speelt de bal door. Liabes rent richting de bal. Liabes speelt de bal door. Boulmerka is nu in balbezit. Boulmerka haalt uit met een fantastische trap. Félix bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saïdoun komt het veld opgelopen. Harbi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Cazzaro de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saïfi zal de hoekschop nemen. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Lëtzebuerg U21 7:0

78e minuut.
Liabes passt de bal met de wreef. Semghoun rent richting de bal. Semghoun speelt de bal door. Saïdoun rent richting de bal. Saïdoun schiet op doel. Félix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Bridji passt de bal in één keer door. Bencheikh geeft een lange en hoge pass. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Lëtzebuerg U21 8:0

85e minuut.
Semghoun kopt de bal weg. Bossi heeft problemen om de bal te vangen. Bossi speelt de bal door. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Liabes kopt de bal weg. Semghoun is nu in balbezit. Semghoun geeft de bal voor. Yahia-Chérif is nu in balbezit. Yahia-Chérif draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir U21 21%, Lëtzebuerg U21 79%.
al-Jazā’ir U21 - Lëtzebuerg U21 8:0