Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
USA U21 al-Jazā’ir U21
4-3-3 ALG Tactiek 442 USA
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


11e minuut.
Ouadah geeft de bal voor. Baldwin kopt de bal weg. Liabes is nu in balbezit. Kozar verovert de bal door een tackle van achteren. Kozar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Saïfi is nu in balbezit. Saïfi geeft de bal voor. Klungelig pakt Storey de bal. Boulmerka is nu in balbezit. Boulmerka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boulmerka rent richting de bal. Boulmerka schiet op doel. Coyle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Inworp. Yahia-Chérif komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Liabes speelt de bal door. Fahas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherundolo onderschept slim de pass. Cherundolo geeft de bal voor. Cochrane springt en kopt de bal. Salem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bridji verovert de bal door een tackle van achteren. Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin passt de bal met de wreef. Macy is nu in balbezit. Macy haalt uit met een fantastische trap. Salem bokst de bal weg.

39e minuut.
Liabes geeft de bal voor. Saïfi rent richting de bal. Met opzet legt Polk zijn tegenspeler op de grond. Polk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Storey geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liabes met de inworp. Fahas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA U21 60%, al-Jazā’ir U21 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USA U21 - al-Jazā’ir U21 0:0

46e minuut.
Semghoun komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ouadah rent richting de bal. Kozar begaat een overtreding. Ouadah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ouadah zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yahia-Chérif rent richting de bal. Yahia-Chérif draait met de bal, schiet en ... Coyle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boulmerka rent richting de bal. Storey verovert de bal door een tackle van achteren. Storey geeft een hoge lob. Bencheikh geeft een lange en hoge pass. Yahia-Chérif krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gidel komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Salem met een sublieme pass. Barnett kopt de bal weg. Chebal rent richting de bal. Kozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozar draait met de bal, schiet en ... Salem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gidel is nu in balbezit. Gidel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - al-Jazā’ir U21 1:0

65e minuut.
Travolta komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Storey verovert de bal door een tackle van achteren. Storey geeft een lange en hoge pass. Gidel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gidel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - al-Jazā’ir U21 2:0

70e minuut.
Semghoun is nu in balbezit. Cherundolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherundolo passt de bal met de wreef. Semghoun geeft de bal voor. Yahia-Chérif springt en kopt de bal. Coyle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boulmerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulmerka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - al-Jazā’ir U21 2:1

75e minuut.
Cherundolo geeft de bal voor. Gidel kopt de bal weg. Travolta rent richting de bal. Kozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Doeltrap. Lucas komt het veld opgelopen. Bridji probeert de bal met de borst te controleren. Lucas is nu in balbezit. Bridji tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bridji krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Inworp. Baldwin met de inworp. Barnett geeft de bal voor. Gidel rent richting de bal. Gidel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA U21 50%, al-Jazā’ir U21 50%.
USA U21 - al-Jazā’ir U21 2:1