Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scotland U21 Lëtzebuerg U21
lux Tactiek Lëtzebuerg
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
16 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 33.4
solid Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen average


4e minuut.
Gerson is nu in balbezit. Hislop onderschept slim de pass. Hislop passt de bal in één keer door. McGhee rent richting de bal. McGhee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland U21 - Lëtzebuerg U21 1:0

12e minuut.
McGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAdie speelt de bal door. Hislop is nu in balbezit. Hislop haalt uit met een fantastische trap. Félix probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland U21 - Lëtzebuerg U21 2:0

17e minuut.
MacAdie met een sublieme pass. McBride is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bourdon. Bourdon krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Konsbrück rent richting de bal. Home verovert de bal door een tackle van achteren. Home speelt de bal door. MacAdie rent richting de bal. MacAdie geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
MacMonies geeft een hoge lob. Berthelemy kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Duchene de bal onder controle te krijgen. McBride bereikt de bal nog maar net als eerste. McBride schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
MacMonies bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMonies geeft de bal voor. McGhee kopt de bal weg. MacAdie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAdie geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. McGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. McGhee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland U21 - Lëtzebuerg U21 3:0

34e minuut.
Inworp. MacAdie met de inworp. Home speelt de bal door. Hislop is nu in balbezit. Hislop geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland U21 27%, Lëtzebuerg U21 73%.
Scotland U21 - Lëtzebuerg U21 3:0

46e minuut.
MacWhirter komt het veld opgelopen.

47e minuut.
MacAdie onderschept slim de pass. MacAdie speelt de bal door. McBride rent richting de bal. McBride schiet op doel. Bossi probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
MacAdie geeft een hoge lob. Duchene is nu in balbezit. Duchene geeft een hoge lob. McBride bereikt de bal nog maar net als eerste. McBride haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gerson is nu in balbezit. Gerson passt de bal zonder na te denken. MacMonies geeft een lange en hoge pass. McGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. McGhee schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
MacMonies met een sublieme pass. MacAdie speelt de bal door. Duchene bereikt de bal nog maar net als eerste. McBride verovert de bal door een tackle van achteren. McBride draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. MacCaig komt het veld opgelopen.

76e minuut.
MacAdie kopt de bal weg. Bourdon rent richting de bal. MacWhirter begaat een overtreding. MacWhirter krijgt een gele kaart.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marauders komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Félix trapt de bal weg. Marauders kopt de bal weg. MacCaig bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaig passt de bal zonder na te denken. Marauders geeft een hoge lob. Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Berthelemy de bal. McGhee rent richting de bal. Gerson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McGhee is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. McBride neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Daar is McBride, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McBride draait met de bal, schiet en ... Duchene onderschept slim de pass. MacCaig is nu in balbezit. MacCaig haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Duchene geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marauders zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacAdie is nu in balbezit. MacAdie geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland U21 14%, Lëtzebuerg U21 86%.
Scotland U21 - Lëtzebuerg U21 3:0