Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al-Jazā’ir U21 Magyarország U21
4321 Tactiek A_9
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 59.4
good Schieten very good
solid Passen excellent
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Harangi heeft problemen om de bal te vangen. Harangi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kövecses de bal. Kövecses schiet op doel. Salem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Magyarország U21 0:1

8e minuut.
Kőtörő speelt de bal door. Gálvölgyi kopt de bal weg. Harangi rent richting de bal. Harangi geeft een lange en hoge pass. Kubala krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Chebal rent richting de bal. Chebal geeft de bal voor. Bolla is nu in balbezit. Boulmerka onderschept slim de pass. Boulmerka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Klungelig pakt Chebal de bal. Kubala rent richting de bal. Met opzet legt Chebal zijn tegenspeler op de grond. Chebal krijgt een gele kaart. Kubala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gálvölgyi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Saïfi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Schindler maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kövecses rent richting de bal. Kövecses draait met de bal, schiet en ... Salem probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir U21 59%, Magyarország U21 41%.
al-Jazā’ir U21 - Magyarország U21 0:1

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Semghoun komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Gálvölgyi kopt de bal weg. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Chebal is nu in balbezit. Kubala verovert de bal door een tackle van achteren. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Salem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Doeltrap. Tábori komt het veld opgelopen. Koszta komt het veld opgelopen. Hofbauer komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Schindler is nu in balbezit. Boulmerka verovert de bal door een tackle van achteren. Boulmerka met een sublieme pass. Saïfi is nu in balbezit. Saïfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tábori probeert naar een medespeler te passen. Kövecses rent richting de bal. Kövecses passt de bal in één keer door. Tábori is nu in balbezit. Tábori geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Buitenspel voor Saïfi. Goede buitenspelval van de verdediging. Yahia-Chérif komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Nasri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Semghoun de bal. Semghoun geeft een hoge lob. Yahia-Chérif probeert de bal met de borst te controleren. Yahia-Chérif haalt uit met een fantastische trap. Kőtörő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Mokhtar rent richting de bal. Tábori verovert de bal door een tackle van achteren. Tábori geeft de bal voor. Kövecses rent richting de bal. Kövecses draait met de bal, schiet en ... Salem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir U21 55%, Magyarország U21 45%.
al-Jazā’ir U21 - Magyarország U21 0:1