Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-20 17:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group C
  • Stadion: USA U21 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 48786
USA U21 Lëtzebuerg U21
4-3-3 ATT ver 2 Tactiek Lëtzebuerg A
58% Balbezit 42%
14% Spel op eigen helft 86%
49 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.7 gemiddelde waardering 31.4
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen matig


6e minuut.
Duchene probeert de bal aan de voet te houden. Baldwin probeert naar een medespeler te passen. Travolta is nu in balbezit. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane haalt uit met een fantastische trap. Félix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Lucas is nu in balbezit. Daar is Kozar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozar passt de bal met de wreef. Travolta rent richting de bal. Travolta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lucas met een sublieme pass. Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin met een sublieme pass. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lucas kopt de bal weg. Travolta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van von Kunitzki. Travolta raakt geblesseerd tijdens het duel. Lucas wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Travolta probeert naar een medespeler te passen. Kozar is nu in balbezit. Kozar passt de bal met de wreef. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Hawk geeft de bal voor. Inworp. Duchene met een snelle inworp. Engelmann geeft een lange en hoge pass. Augereau springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cochrane rent richting de bal. Kozar is nu in balbezit. Kozar passt de bal met de wreef. Cochrane rent richting de bal. Cochrane haalt uit met een fantastische trap. Félix bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baldwin zal de hoekschop nemen. Travolta maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Janvier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lucas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kozar springt en kopt de bal. Félix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Lëtzebuerg U21 1:0

35e minuut.
Cazzaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cochrane is nu in balbezit. Janvier onderschept slim de pass. Janvier geeft een hoge lob. Kozar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Barnett rent richting de bal. Barnett geeft de bal voor. Travolta probeert de bal aan de voet te houden. Kozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
von Kunitzki met een harde bal richting middenveld. Baldwin rent richting de bal. Baldwin probeert naar een medespeler te passen. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta draait met de bal, schiet en ... Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cochrane is nu in balbezit. Cochrane speelt de bal door. Lucas met een sublieme pass. Travolta heeft problemen om de bal te vangen. Travolta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Knell bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin onderschept slim de pass. Baldwin probeert naar een medespeler te passen. Travolta is nu in balbezit. Travolta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA U21 21%, Lëtzebuerg U21 79%.
USA U21 - Lëtzebuerg U21 1:0

48e minuut.
Key geeft de bal voor. Kozar kopt de bal weg. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane schiet op doel. Cazzaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baldwin zal de hoekschop nemen. Félix speelt de bal door. Polk kopt de bal weg. Travolta is nu in balbezit. Travolta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Lëtzebuerg U21 2:0

53e minuut.
Barnett onderschept slim de pass. Barnett speelt de bal door. Polk met een sublieme pass. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Kozar krijgt zijn hoofd ertegen. Félix werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Lëtzebuerg U21 3:0

55e minuut.
Califf komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Engelmann probeert de bal aan de voet te houden. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Califf de bal. Califf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Lëtzebuerg U21 4:0

56e minuut.
Janvier rent richting de bal. Janvier geeft de bal voor. Baldwin is nu in balbezit. Baldwin geeft een lange en hoge pass. Kozar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Barnett geeft een hoge lob. Daar is Kozar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Berthelemy de bal onder controle te krijgen. Félix bokst de bal weg.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gidel komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Barnett passt de bal in één keer door. Lucas is nu in balbezit. Lucas met een sublieme pass. Kozar is nu in balbezit. Kozar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Gidel passt de bal met de wreef. Lucas rent richting de bal. Lucas passt de bal met de wreef. Kozar heeft problemen om de bal te vangen. Kozar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salter komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Barnett met een sublieme pass. Daar is Gidel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gidel met een sublieme pass. Kozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Califf bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baldwin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kozar heeft problemen om de bal te vangen. Kozar draait met de bal, schiet en ... Félix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Califf heeft problemen om de bal te vangen. Gidel rent richting de bal. Gidel draait met de bal, schiet en ... Berthelemy probeert de bal aan de voet te houden. Félix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Lëtzebuerg U21 5:0

74e minuut.
von Kunitzki geeft een lange en hoge pass. Barnett rent richting de bal. Barnett passt de bal in één keer door. Daar is Califf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Califf draait met de bal, schiet en ... Félix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Gidel is nu in balbezit. Gidel schiet op doel. Berthelemy probeert de bal aan de voet te houden. Kozar geeft de bal voor. Califf springt en kopt de bal. Félix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cherundolo komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kozar maakt een snoekduik en kopt de bal. Janvier heeft problemen om de bal te vangen. Califf bereikt de bal nog maar net als eerste. Califf draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Janvier de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin passt de bal met de wreef. Cherundolo speelt de bal door. Kozar rent richting de bal. Kozar draait met de bal, schiet en ... Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Knell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin geeft een lange en hoge pass. Kozar is nu in balbezit. Kozar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Knell rent richting de bal. Barnett verovert de bal door een tackle van achteren. Barnett passt de bal in één keer door. Califf is nu in balbezit. Califf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Barnett passt de bal in één keer door. Cherundolo probeert naar een medespeler te passen. Baldwin rent richting de bal. Baldwin geeft een lange en hoge pass. Bossi verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA U21 8%, Lëtzebuerg U21 92%.
USA U21 - Lëtzebuerg U21 5:0