Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lëtzebuerg U21 USA U21
Lëtzebuerg C Tactiek 4-3-3 ATT ver 2
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 46
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.6 gemiddelde waardering 50.1
average Schieten excellent
weak Passen very good
average Verdedigen good


1e minuut.
Baldwin probeert naar een medespeler te passen. Cochrane probeert de bal met de borst te controleren. Engelmann begaat een overtreding. Engelmann krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Fisher kopt de bal weg. Konsbrück probeert de bal met de borst te controleren. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozar is nu in balbezit. Kozar haalt uit met een fantastische trap. Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cochrane is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bossi geeft een lange en hoge pass. Baldwin kopt de bal weg. Daar is Janvier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane haalt uit met een fantastische trap. Félix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Kozar rent richting de bal. von Kunitzki begaat een overtreding. Kozar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fisher zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Travolta is nu in balbezit. Travolta draait met de bal, schiet en ... Cazzaro probeert de bal aan de voet te houden. Félix probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg U21 - USA U21 0:1

7e minuut.
Engelmann is nu in balbezit. Engelmann passt de bal in één keer door. von Kunitzki is nu in balbezit. Kozar verovert de bal door een tackle van achteren. Kozar haalt uit met een fantastische trap. Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Polk geeft de bal voor. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane passt de bal zonder na te denken. Travolta rent richting de bal. Travolta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Baldwin kopt de bal weg. Travolta rent richting de bal. Berthelemy rent richting de bal. Travolta onderschept slim de pass. Travolta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Polk met een sublieme pass. Storey bereikt de bal nog maar net als eerste. Storey met een sublieme pass. Kozar is nu in balbezit. Kozar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Fisher passt de bal met de wreef. von Kunitzki heeft problemen om de bal te vangen. Kozar is nu in balbezit. Kozar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg U21 - USA U21 0:2

29e minuut.
Cochrane rent richting de bal. Cochrane geeft de bal voor. Kozar is nu in balbezit. Kozar schiet op doel. Na een snelle pass probeert von Kunitzki de bal onder controle te krijgen. Paal! Félix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Fisher probeert naar een medespeler te passen. Storey is nu in balbezit. Fisher is nu in balbezit. Fisher heeft problemen om de bal te vangen. Fisher geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Berthelemy verovert de bal door een tackle van achteren. Berthelemy probeert naar een medespeler te passen. Key geeft de bal voor. Travolta rent richting de bal. Travolta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg U21 - USA U21 0:3

38e minuut.
Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin passt de bal in één keer door. Travolta rent richting de bal. Travolta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lucas rent richting de bal. Konsbrück begaat een overtreding. Lucas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lucas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cochrane kopt de bal weg. Kozar is nu in balbezit. Kozar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lucas passt de bal in één keer door. Baldwin is nu in balbezit. Baldwin passt de bal in één keer door. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Fisher kopt de bal weg. Cochrane is nu in balbezit. Cazzaro verovert de bal door een tackle van achteren. Travolta verovert de bal door een tackle van achteren. Travolta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lucas rent richting de bal. Lucas geeft de bal voor. Daar is Cochrane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Janvier met een harde bal richting middenveld. Lucas kopt de bal weg. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baldwin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lucas geeft de bal voor. Kozar is nu in balbezit. Kozar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg U21 - USA U21 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lëtzebuerg U21 85%, USA U21 15%.
Lëtzebuerg U21 - USA U21 0:4

48e minuut.
Daar is Cochrane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane onderschept slim de pass. Travolta is nu in balbezit. Travolta schiet op doel. Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Fisher is nu in balbezit. Fisher passt de bal zonder na te denken. Daar is Travolta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozar rent richting de bal. Kozar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Baldwin geeft een lange en hoge pass. Fisher met een sublieme pass. Daar is Berthelemy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozar rent richting de bal. Kozar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macy komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Konsbrück is nu in balbezit. Lucas onderschept slim de pass. Lucas passt de bal zonder na te denken. Macy is nu in balbezit. Macy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Gidel komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Gidel is nu in balbezit. Kozar rent richting de bal. Gidel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozar rent richting de bal. Kozar haalt uit met een fantastische trap. Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macy is nu in balbezit. Macy draait met de bal, schiet en ... Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Inworp. Lascody komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Konsbrück bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascody onderschept slim de pass. Lascody geeft de bal voor. Macy bereikt de bal nog maar net als eerste. Macy schiet op doel. Félix bokst de bal weg. Macy rent richting de bal. Macy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bidinger is nu in balbezit. Bidinger probeert naar een medespeler te passen. Macy rent richting de bal. Macy draait met de bal, schiet en ... Félix werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doeltrap. Cherundolo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kozar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert von Kunitzki de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baldwin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gidel krijgt zijn hoofd ertegen. Félix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Konsbrück geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baldwin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lucas is nu in balbezit. Lucas passt de bal in één keer door. Gidel is nu in balbezit. Gidel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg U21 - USA U21 0:5

80e minuut.
Hawk geeft de bal voor. Gidel kopt de bal weg. Macy bereikt de bal nog maar net als eerste. Macy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin geeft de bal voor. Klungelig pakt Kozar de bal. Gidel rent richting de bal. Gidel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg U21 - USA U21 0:6

88e minuut.
Engelmann met een sublieme pass. Bossi rent richting de bal. Bossi passt de bal zonder na te denken. Kozar is nu in balbezit. Kozar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg U21 - USA U21 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lëtzebuerg U21 91%, USA U21 9%.
Lëtzebuerg U21 - USA U21 0:7