Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 17:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group C
  • Stadion: USA U21 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 49058
USA U21 Scotland U21
4-3-1-2 Scotland Tactiek US i Av4
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 49.9
very good Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Barnett passt de bal in één keer door. Kozar is nu in balbezit. Kozar passt de bal in één keer door. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
MacAdie probeert naar een medespeler te passen. McGinty bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett begaat een overtreding. McGinty raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Barnett raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fisher komt het veld opgelopen. MacAdie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Key de bal. Hislop is nu in balbezit. Hislop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Travolta probeert naar een medespeler te passen. Cooper zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. McGinty kopt de bal weg. Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Scotland U21 0:1

26e minuut.
MacSweeney geeft een hoge lob. Key is nu in balbezit. McGinty schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag McGinty naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA U21 52%, Scotland U21 48%.
USA U21 - Scotland U21 0:1

46e minuut.
Cherundolo komt het veld opgelopen. MacBeath komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. McBride komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Inworp. Gidel komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Storey probeert naar een medespeler te passen. Cherundolo rent richting de bal. Cherundolo met een sublieme pass. Kozar is nu in balbezit. Kozar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Macy komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Cherundolo rent richting de bal. Cherundolo passt de bal in één keer door. Macy rent richting de bal. Macy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA U21 - Scotland U21 1:1

76e minuut.
Klungelig pakt MacMonies de bal. Macy rent richting de bal. Macy met een sublieme pass. Cherundolo is nu in balbezit. Cherundolo haalt uit met een fantastische trap. MacMutrie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Landers komt het veld opgelopen. Marauders komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Baldwin rent richting de bal. Baldwin geeft een hoge lob. MacCowan rent richting de bal. Macy onderschept slim de pass. Macy schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
MacSweeney rent richting de bal. Cherundolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherundolo geeft de bal voor. Gidel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gidel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
MacAdie bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin verovert de bal door een tackle van achteren. Baldwin geeft de bal voor. Macy rent richting de bal. Macy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gidel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gidel raakt geblesseerd tijdens het duel. Gidel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. MacMutrie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Scotland U21 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA U21 38%, Scotland U21 62%.
USA U21 - Scotland U21 2:1