Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghana U21 Sverige U21
Up in the Air Tactiek Ghana off
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
28 gemiddelde waardering 52.3
average Schieten excellent
weak Passen solid
average Verdedigen solid


4e minuut.
Hyde is nu in balbezit. Hyde geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strindberg met een snelle inworp. Lundgren geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bonus passt de bal met de wreef. Nyasugbor is nu in balbezit. Cronér onderschept slim de pass. Haglund rent richting de bal. Haglund draait met de bal, schiet en ... Yahuza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Jakobsson speelt de bal door. Nyasugbor heeft problemen om de bal te vangen. Haglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Haglund schiet op doel. Yahuza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - Sverige U21 0:1

15e minuut.
Adotey geeft een lange en hoge pass. Manu heeft problemen om de bal te vangen. Cronér is nu in balbezit. Cronér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - Sverige U21 0:2

16e minuut.
Strindberg probeert naar een medespeler te passen. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cronér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cronér schiet op doel. Yahuza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - Sverige U21 0:3

17e minuut.
Strindberg met de inworp. Lundgren rent richting de bal. Lundgren geeft een hoge lob. Haglund rent richting de bal. Haglund schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Jakobsson passt de bal in één keer door. Manu is nu in balbezit. Haglund verovert de bal door een tackle van achteren. Haglund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - Sverige U21 0:4

23e minuut.
Jakobsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Haglund de bal. Haglund met een sublieme pass. Cronér rent richting de bal. Cronér schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Adotey rent richting de bal. Johansson verovert de bal door een tackle van achteren. Johansson geeft een lange en hoge pass. Hendricks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendricks haalt uit met een fantastische trap. Samuelsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adu-Poku bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Adu-Poku rent richting de bal. Adu-Poku haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Lundgren rent richting de bal. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren verovert de bal door een tackle van achteren. Cronér is nu in balbezit. Cronér haalt uit met een fantastische trap. Yahuza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haglund is nu in balbezit. Haglund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - Sverige U21 0:5

31e minuut.
Rundquist geeft een hoge lob. Haglund rent richting de bal. Haglund geeft een hoge lob. Cronér rent richting de bal. Cronér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - Sverige U21 0:6

38e minuut.
Lundgren is nu in balbezit. Nyamekye legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lundgren raakt geblesseerd tijdens het duel. Cronér kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Yahuza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - Sverige U21 0:7

40e minuut.
Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson geeft een hoge lob. Strindberg kopt de bal weg. Lundgren rent richting de bal. Lundgren haalt uit met een fantastische trap. Yahuza bokst de bal weg. Haglund is nu in balbezit. Cronér is nu in balbezit. Haglund is nu in balbezit. Haglund haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - Sverige U21 0:8

41e minuut.
Haglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Haglund geeft een hoge lob. Strindberg rent richting de bal. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lundgren rent richting de bal. Lundgren met een sublieme pass. Strindberg geeft een lange en hoge pass. Jakobsson geeft een lange en hoge pass. Cronér probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Manu rent richting de bal. Jakobsson onderschept slim de pass. Haglund rent richting de bal. Haglund geeft een lange en hoge pass. Strindberg geeft een hoge lob. Yahuza bokst de bal weg. Cronér is nu in balbezit. Cronér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - Sverige U21 0:9

45e minuut.
Agebäck komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghana U21 77%, Sverige U21 23%.
Ghana U21 - Sverige U21 0:9

46e minuut.
Nyamekye rent richting de bal. Strindberg onderschept slim de pass. Strindberg geeft een hoge lob. Cronér rent richting de bal. Cronér draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Rundquist bereikt de bal nog maar net als eerste. Rundquist geeft een lange en hoge pass. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren speelt de bal door. Cronér bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - Sverige U21 0:10

58e minuut.
Nordlöv met een snelle inworp. Rundquist met een sublieme pass. Lundgren rent richting de bal. Lundgren geeft de bal voor. Klungelig pakt Cronér de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nordvi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Hyde heeft problemen om de bal te vangen. Cronér rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Nyasugbor ... Strafschop! Nyasugbor krijgt een gele kaart. Cronér is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cronér legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - Sverige U21 0:11

68e minuut.
Nordlöv verovert de bal door een tackle van achteren. Nordlöv probeert naar een medespeler te passen. Strindberg geeft een hoge lob. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck schiet op doel. Yahuza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Strindberg rent richting de bal. Nordvi rent richting de bal. Nordvi passt de bal zonder na te denken. Cronér bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronér draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Strindberg speelt de bal door. Rundquist rent richting de bal. Rundquist passt de bal met de wreef. Nordvi rent richting de bal. Nordvi haalt uit met een fantastische trap. Yahuza bokst de bal weg. Buitenspel voor Nordvi. Goede buitenspelval van de verdediging. Matsson komt het veld opgelopen.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Matsson zal de hoekschop nemen. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronér bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronér haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Agebäck schiet op doel. Yahuza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Nyasugbor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rundquist is nu in balbezit. Rundquist geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Wallen speelt de bal door. Matsson heeft problemen om de bal te vangen. Matsson probeert naar een medespeler te passen. Cronér is nu in balbezit. Cronér draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lindström komt het veld opgelopen. Bergqvist komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Nyamekye geeft een hoge lob. Nordlöv is nu in balbezit. Nordlöv geeft de bal voor. Nyasugbor kopt de bal weg. Jakobsson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rundquist bereikt de bal nog maar net als eerste. Rundquist passt de bal zonder na te denken. Jakobsson probeert naar een medespeler te passen. Agebäck is nu in balbezit. Agebäck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghana U21 75%, Sverige U21 25%.
Ghana U21 - Sverige U21 0:11