Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 11:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group D
  • Stadion: Friends Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 36298
Sverige U21 Andorra U21
Meffka Tactiek TV7.2.D
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 44.3
excellent Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Andreasson geeft de bal voor. Cronér kopt de bal weg. Haglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Haglund haalt uit met een fantastische trap. Gou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - Andorra U21 1:0

5e minuut.
Sansa passt de bal zonder na te denken. Abulí rent richting de bal. Abulí passt de bal zonder na te denken. Vagué heeft problemen om de bal te vangen. Vagué draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Abulí is nu in balbezit. Rundquist onderschept slim de pass. Rundquist passt de bal met de wreef. Cronér is nu in balbezit. Cronér draait met de bal, schiet en ... Gou bokst de bal weg. Sugrañes kopt de bal weg. Asensi rent richting de bal. Rundquist begaat een overtreding. Rundquist krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Klungelig pakt Wallen de bal. Wallen geeft de bal voor. Haglund kopt de bal weg. Lundgren rent richting de bal. Lundgren schiet op doel. Gou bokst de bal weg.

18e minuut.
Carlsson probeert naar een medespeler te passen. Haglund heeft problemen om de bal te vangen. Sansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronér onderschept slim de pass. Cronér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - Andorra U21 2:0

19e minuut.
Asensi probeert de bal aan de voet te houden. Haglund is nu in balbezit. Haglund passt de bal in één keer door. Cronér bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronér draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Jakobsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobsson passt de bal in één keer door. Nagual bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren onderschept slim de pass. Lundgren draait met de bal, schiet en ... Gou bokst de bal weg.

34e minuut.
Jakobsson geeft een lange en hoge pass. Andreasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasson geeft de bal voor. Lundgren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cronér springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andreasson met een snelle inworp. Rundquist bereikt de bal nog maar net als eerste. Rundquist geeft een lange en hoge pass. Haglund maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Nordvi komt het veld opgelopen. Lundgårdh komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sverige U21 40%, Andorra U21 60%.
Sverige U21 - Andorra U21 2:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johansson met een snelle inworp. Jakobsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobsson geeft een lange en hoge pass. Lundgårdh kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - Andorra U21 3:0

56e minuut.
Acosta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abulí is nu in balbezit. Abulí geeft de bal voor. Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sugrañes kopt de bal weg. Klungelig pakt Carlsson de bal. Carlsson geeft de bal voor. Haglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Haglund geeft een lange en hoge pass. Gou bokst de bal weg.

61e minuut.
Lundgårdh met een snelle inworp. Nordvi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Nagual ... Strafschop! Nordvi raakt geblesseerd tijdens het duel. Nordvi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - Andorra U21 4:0

65e minuut.
Inworp. Acosta met een snelle inworp. Carlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugrañes onderschept slim de pass. Sugrañes geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Carlsson verovert de bal door een tackle van achteren. Carlsson met een sublieme pass. Rundquist probeert naar een medespeler te passen. Nordvi is nu in balbezit. Nordvi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sellés komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Sellés probeert naar een medespeler te passen. Nordlöv rent richting de bal. Met opzet legt Vagué zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Vagué moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vagué schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

88e minuut.
Daar is Vagué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wallen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fans heeft problemen om de bal te vangen. Cronér bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - Andorra U21 5:0

88e minuut.
Acosta met een sublieme pass. Sugrañes rent richting de bal. Jakobsson is nu in balbezit. Sugrañes verovert de bal door een tackle van achteren. Sugrañes geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Jakobsson is nu in balbezit. Jakobsson passt de bal in één keer door. Fans rent richting de bal. Haglund verovert de bal door een tackle van achteren. Haglund draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sverige U21 29%, Andorra U21 71%.
Sverige U21 - Andorra U21 5:0